TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Modelleri Arasında Seçim SNAD11P / SNAE21P / SNAA93

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Modelleri Arasında Seçim SNAD11P / SNAE21P / SNAA93

Mesaj xodor » 12 Tem 2012, 14:15

merhabalar,

mezuniyet dolayısıyla sağolsun bizimkiler seiko bir saat hediye ettiler, iş dolayısıyla sık sık takım elbise giymem gerekeceği için seiko snad11p1 modelini almışlar ama değiştirmek istersem diyede garantisini başlatmamışlar. Bir kaç gün içinde karar verip saati seçmem gerekiyor. Konyalı saatten satın almışlar. Bende biraz bakındım ve şu 3 saat arasında kaldım, bana aldıkları saat şu;

Resim

Resim
Resim

Marka: Seiko
Kadran Rengi: Siyah
Kordon Cinsi: İyon Kaplama
Kordon Rengi: Siyah
Tarz: Spor
Kasa Cinsi: Altın Kaplama
Kasa Çapı: 45 mm
Cam Cinsi: Safir Kristal Cam
Su Geçirmezlik: 10 (atm)
Makine Cinsi: Quartz (Pilli)
Seri Adı: ARCTURA
Özellikler: Alarm: Kronograf

fiyat olarak neredeyse aynı olan şu iki model ise ilgimi çeken modeller;

Resim
Resim

Kordon Cinsi: Çelik
Kasa Cinsi: Çelik
Kasa Çapı: 44 mm
Seri Adı: VELATURA
Özellikler
: Alarm
: Takvim
: Kronograf

Resim
Resim

Kordon Cinsi: Çelik
Kasa Cinsi: Çelik
Kasa Çapı: 49 mm
Seri Adı: VELATURA
Özellikler
: Alarm
: Takvim
: Kronograf

modeller böyle işte, arctura modeli çok şık olsa da zamanla aynı hevesle takmaya devam edilir mi şüpheliyim? üstünde aşırı parmak izi kalması da var tabi.

Tissot saatlere de baktım ama aynı fiyatlarda uyugun bir model bulamadım. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum. saatin ele yakışması ve zevk almak önemli ama ben gerçekten iyi bir saat olmasını istiyorum...
En son xodor tarafından 12 Tem 2012, 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
xodor

Re: seiko modelleri arasında seçim, seiko snad11p,snae21p,sn

Mesaj ErsinGS » 12 Tem 2012, 14:53

Forumun geneline göz gezdirirseniz daha çok mekanik saatlerin tercih edildiğini göreceksiniz.
Bu bağlamda belki mekanik yada kinetik bir saat düşünmeniz önerilebilir. Bence bu saatlerde tercihi belirleyen unsur sizin zevkiniz. Mekanik bir saat yada seiko nun kinetik modellerinide inceleyin derim. Bu üç saatten öneri isterseniz ben çelik olan iki modelden
hangisi size daha hoş görünüyorsa onu alın.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

seiko modelleri arasında seçim, seiko snad11p,snae21p,snaa93

Mesaj SeRxx » 12 Tem 2012, 14:58

Bence size alınan saat daha güzel ..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj xodor » 12 Tem 2012, 15:33

ersinbulun yazdı:Forumun geneline göz gezdirirseniz daha çok mekanik saatlerin tercih edildiğini göreceksiniz.
Bu bağlamda belki mekanik yada kinetik bir saat düşünmeniz önerilebilir. Bence bu saatlerde tercihi belirleyen unsur sizin zevkiniz. Mekanik bir saat yada seiko nun kinetik modellerinide inceleyin derim. Bu üç saatten öneri isterseniz ben çelik olan iki modelden

Forumu ara sıra karıştıyorum, bende mekanik ya da kinetik bir saat olmasını isterim aslında ama birazda hediye olmasından şuan için üstüne para eklemeyi düşünmüyorum. seiko'nun kinetik ve mekanik modelleri içinde yaklaşık 400 tl falan para eklemek gerekiyor. Alınan saat ve seçim yaptıklarım 1.600-.1700 tl arasındalar havale indirimi ile 1250-1300 tl arasına düşüyorlar. seikoda bu modellere benzer yapıda olan kineticler dediğim gibi daha pahalı. Tissotun otomatik saatleri içinde fiyat olarak durum aynı gibi. ama konyalı saat tarafından satılan markalar içinde özel bir seçim ve öneriniz olursa listeye eklenebilir tabi...

http://www.konyalisaat.com.tr/
Kullanıcı avatarı
xodor

Mesaj KKarakuş » 12 Tem 2012, 15:56

Değişim için gerekli olan ortalama fiyat havale fiyatını göze alarak 1.300 TL dersek Tissot'un bu fiyatlara otomatik saatleri bulunmakta.Tavisye edeceğim saatler şunlardır , zevkinize göre eleyip tekrardan beğendiklerinizi fikir alışverişi için bize sunabilirsiniz ;

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tiss ... 21-041-00/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tiss ... 21-051-00/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tiss ... 11-057-00/

Ayrıca Certina DS-1 ' e de bakmanızı öneririm :thumbup: ;

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/cert ... 11-051-00/
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj borik » 12 Tem 2012, 16:00

Tissot PRS 516 cok guzel bir secim bencede.
Eğer Seiko'lar arasında tercih yapılacaksa, size alınan saat diğer 2sinden daha güzel.
Kullanıcı avatarı
borik

Mesaj drk » 12 Tem 2012, 16:56

Ben olsam saatimi değiştirmezdim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ErsinGS » 12 Tem 2012, 17:17

xodor yazdı:
ersinbulun yazdı:Forumun geneline göz gezdirirseniz daha çok mekanik saatlerin tercih edildiğini göreceksiniz.

Forumu ara sıra karıştıyorum, bende mekanik ya da kinetik bir saat olmasını isterim aslında ama birazda hediye olmasından şuan için üstüne para eklemeyi düşünmüyorum. seiko'nun kinetik ve mekanik modelleri içinde yaklaşık 400 tl falan para eklemek gerekiyor. Alınan saat ve seçim yaptıklarım 1.600-.1700 tl arasındalar havale indirimi ile 1250-1300 tl arasına düşüyorlar. seikoda bu modellere benzer yapıda olan kineticler dediğim gibi daha pahalı. Tissotun otomatik saatleri içinde fiyat olarak durum aynı gibi. ama konyalı saat tarafından satılan markalar içinde özel bir seçim ve öneriniz olursa listeye eklenebilir tabi...

http://www.konyalisaat.com.tr/

Tissot un visodate ve le locle modelleri hem siyah hem beyaz kadranla beğeninize hitap edebilir.
kronograf isterseniz oda var
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tiss ... 16-011-00/
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners