TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNAB91P / SNAE45P Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNAB91P / SNAE45P Seçim Tavsiyesi

Mesaj ombra » 04 Tem 2012, 20:14

Seiko SNAB91P
Resim
Konyalı Saatte 945,60 TL
Seiko SNAE45P
Resim
Konyalı Saatte 578,40 TL

İki model arasında kararsız kaldım. Pek fazla saatin özelliklerinden anlamam. Benim seçim kriterlerimde titanyum kasa ,kordon olması ve safir cam olmasıydı. Titanyum ve safir cam olduğu için dayanıklı olacağını düşündüm. Ufak bir araştırma ile görüntü olarak bu 2 seçeneğe karar kıldım. Ancak ingilizce bir sitede Seiko SNAB91P Hardlex safir kristal cam Seiko SNAE45P Hardlex kristal cam yazıyordu. Konyalı saatte ise safir kristal cam yazıyordu. Galiba hardlex dedikleri sentetik oluyormuş.

Suudi Arabistanda saat,gözlük, takı işi yapan bir arkadaşım Ramazanda Türkiye'ye gelecek bana istiyorsan ben sana getireyim . Burada daha ucuz dedi. (Ray ban'in 250 liralık gözlüğü 100 lira) Bana titanyum safir cam başka saatlerde önerebilirsiniz. Dediğim gibi pek fazla saatten anlamam. (Çok uçuk fiyatlar olmadıkça)
Kullanıcı avatarı
ombra

Re: Seiko SNAB91P / SNAE45P Seçim Tavsiyesi

Mesaj SeRxx » 05 Tem 2012, 01:13

Merhabalar,

1. modelin çelik olanını kullandım ama sizin verdiğinizin fiyatını pahalı buldum; görsel olarak hangisi hoşunuza gittiyse onu tercih edin. Şahsen ben olsam 2. resimdeki modeli dışarıda sıkı pazarlıkla iyi bir fiyata alırdım :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Vector » 05 Tem 2012, 10:53

Benim de gözüme 1. model daha hoşmuş gibi geldi.
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj borik » 05 Tem 2012, 11:00

2.resimdeki model daha sade ve güzel geldi bana, sanki ilki gözü yoruyormuş gibi..
Kullanıcı avatarı
borik

Mesaj adamentium » 05 Tem 2012, 21:42

ben de bu model var.

Resim

seiko snd703p1 model numarası.

vermiş olduğunuz modele çok benzeyen bir model. ve tasarım olarak şahsi fikrimce daha güzel.

fiyat olarak da 470 tl civarı bir rakama kuz optikten satın aldım birkaç ay önce.
Kullanıcı avatarı
adamentium

Mesaj drk » 05 Tem 2012, 22:12

Saatlerin camları safir kristal değil. Piyasadaki tüm safir kristal camlar sentetik malzemedir. Hardlex ise safir kristale göre daha dayanıksız ancak yinede oldukça sağlam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj kızılbulut » 06 Tem 2012, 14:42

1.modelin kordonu çok esnek değil.Kıllı bir kolunuz varsa kılları çekiyor.Ayrıca dışa doğru esnek olmadığından kordon parçaları zamanla gevşiyor.Ben olsam 2.sini alırdım.
Kullanıcı avatarı
kızılbulut

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners