1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 18:35
Saradora
2 ayı aşkın süredir forumu hergün takip ediyorum.Üstadların da dediği gibi forumu takip ettikçe fikirlerim ve beğenilerim değişti ;) ama saat seçmek daha zorlaştı,hatta içinden çıkılmaz bir hal aldı.2 ay içinde, 7 yıldır okumakta olduğum makina mühendisliği bölümünden mezun olacağım.

Çocukluğumdan beri saatlere karşı özel ilgim vardı, şu anda 2 dedemden kalan bir nacar bir de citizen marka saatlerim var.Tabi bu saatlerin manevi değerleri maddi değerleriyle kıyaslanamayacak kadar büyük.3-4 yaşımdan beri dedemin kucağına oturur onlarla oynar, kurcalardım.Bu yüzden 2 saatte şuanda çalışır durumda olsa da,manevi değerleri çok fazla olduğu için bir şey olursa diye ailemin yanında bıraktım,kullanmıyorum.bir diğer casio saatim içinde ayrıca başlık açıp kafanızı şişireceğim.

Gelelim konumuza; 500tl (max800) bütçe ile hayatımdaki 2. saatimi almak istiyorum.
-İlk olarak alacağım saat uzunca bir süre tek saatim olacağı için hem casual hemde dress saati olarak kullanabileceğim bir saat olmalı.
-Yaşımın 26 olmasından dolayı metal bilezikli saatler pek ilgimi çekmiyor(steinhard ocean 1 green hariç).
-Deri kordon tercih ediyorum.Özellikle Aviator tipi kordonları beğeniyorum(Steinhart TSF edition kordonları çok hoş) :thumbup:
-seiko 5 serisinde forumda incelemesi bulunan SNZG15K1 çok beğensem de ilk saat olarak beklentilerime cevap veremeyecek.(ama bir gün benim olacak.)
-Tissot le locle siyah kadran da hayranlığımdan ötürü mutlaka alacağım saatlerden biri.
*Bu 2 saati mutlaka ilerde alacağım için bunlara yakın saatler istemiyorum.

Adaylarım:
1)Orient CFM00003B Planet Orient
2)Orient CFT00004B Skeleton
3)Seiko SRP005K1
4)Seiko Sportura modelleri (2. el)

Bir başka seçenek iste bu kadar beklemiş iken 2 ay daha sabredip mezuniyetle birlikte son IMF yardımını alarak
Hamilton,Oris,Steinhart,Tissot gibi daha çok beğendiğim saatlere yönelebilirim.(konuyu daha da fazla uzatmamak için model belirtmedim.)
Tabi forumu geç bulmamdan dolayı kaçırdığım Steinhart TSF edition gibi çok özel saat projelerden birine dahil olabilirsem daha ne isterim ki.

Sizden isteğim aday saatlerimden veya sizin önerebileceğiniz saatlerden birini mi almalıyım, yoksa biraz daha bekleyip beni çok çok fazla mutlu edecek özel bir saat mi almalıyım?
Saygılarımla...

Re: Beğenilerin değişir dediniz bak şimdi ne oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 18:40
cenk
bekleyip sizi çok mutlu edecek saatleri alın :thumbup:

Re: Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 18:59
ferhatugur
bencede bekleyip seni daha da mutlu edecek modellerden birini al...madem bu kadar bekledin,az daha sabret :thumbup:

Re: Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 19:00
asymptote
Bekleyin, saat işi aceleye gelmez.. :) Bu arada hoşgeldiniz :champ: diyeceğim fakat zaten berabermişiz.. ;)

Re: Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 19:31
vmetin
Eğer bekleyemeyecek kadar kötü durumdaysan poljot aviator a bak. Forumda incelemesi de var

Re: Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 19:35
aokyy
Hep derim. Dünyada her şey değişir, insan yedisinde de değişir, yetmişinde de değişir.

Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 19:48
SeRxx
Bekle şampiyon :D


---Tapatalk---

Re: Beğenilerin Değişir Dediniz Bak Şimdi Ne Oldu?

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2012, 20:32
necati
Saat alacaktınız, 'bekle beğenilerin değişir' demişler, şimdi beğenemiyorsunuz. Hala bekle diyorlar, artık saat alma ihtimaliniz kalmadı :D