Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır ''Seiko 5 military snk803'' modelini satın almak niyetindeyim.Bu ürünü Adana'da aramadığım mağaza kalmadı fakat hiçbiryerde bulamadım.Aydın saate mail attım ve cevap olarak bu ürünün malesef ellerinde olmadığını söylediler.daha sonra gittigidiyor.com'da bu saati satan dükkan formatlı,yüksek puan alan satıcılar olduğunu gördüm bkz.
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-5-otomatik-erkek-kol-saati-snk803-56992902
Fakat şunu belirtmek isterim ben aydın saattle irtibata geçerkende bu ürünün gittigidiyorda bazı satıcılar tarafından satıldığını biliyordum,özellikle Aydın saatten almakta diretmemin nedeni yetkili satıcısı olması ve kesinlikle orjinal ürün alacak olmamdı çünkü buna çok önem veriyorum.
sonuç olarak yetkili satıcıda bu ürün yok.gittigidiyordan almak sizce ne kadar mantıklı ve güvenilir olacaktır yani bu saatin orjinal mi sahte mi olduğunu nasıl anlayabilirim.seikonun bu modeli sahtesi çok sık üretilen bir ürünmü.bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.