TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot Visodate Fiyat Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot Visodate Fiyat Bilgisi

Mesaj auron88 » 09 May 2012, 17:22

:arrow: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-100-orginal-tissot-erkek-kol-saati-t019-430-16-051-00-63659288/detay/

Arkadaşlar yorumlarını okudum satıcı güvenilir gibi ama bu saati en ucuz 900 TL ye hatta amazonda bile 850 TL ye bulurken bu fiyata satılabilirmi?
Ayrıca bu model için fikirlerinizi merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
auron88

Re: Sizce Tissot visodate 650 TL ye satılabilirmi ?

Mesaj AboveTheRim » 09 May 2012, 17:41

Antepten satıyormuş. Kaçak gelmiştir belki Urfa'dan vs. veya yurtdışı alışverişi yapmıştır sanki 150 (civarı) liralık bir vergi payı eksik. Resimdeki fotoğraflar bende imitasyon izlenimi bırakmadı ama ürün gelince sorarsınız.

Bu arada kargo süresi "7 gün" ... Yurtiçi kargo süresi heryerden 1 gündür normalde. Sanki ürün şuan elinde mevcut değil siparişle getirtecek.
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Re: Tissot Visodate Fiyat Bilgisi

Mesaj SeRxx » 09 May 2012, 22:05

Auron bana güven vermedi. Şimdi bu adam 649'a veriyor %7 GET komisyonunu düştüğümüz zaman 600 TL kalıyor adamına karını düştüğümüz zaman bu fiyata sıfır Visodate bulmak imkansız oluyor. Gaziantep biraz tehlikeli arkadaşım oradan Seiko Premier almıştı inan ayırt edene kadar canım çıktı, dikkatli olmak gerek :thumbup:

Model için ise fikirlerimiz hep olum yönde, fiyat/performans uyumu süper; arama kutucuğuna Tissot Visodate yazdığın zaman birçok bilgi çıkacaktır ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj auron88 » 10 May 2012, 09:29

Verilen yorumlar ve satıcının güveni bu yönde. Peki sizce alsam ve ankarada bikaç saatçiye göstersem ilgilenirlermi çünkü biliyorsunuz gelirgelmez satıcıya para ulaşmıyor ben onay verdiğim takdirde ulaşıyor bende orjinal olmadığını anlarsam geri yollarım.
Kullanıcı avatarı
auron88

Mesaj SeRxx » 10 May 2012, 09:55

Satıcıyla telefonda görüşün; Ankara'da büyük saatçilere göstereceğinizi falan söyleyi;n kıvırmıyorsa, sonuna kadar malının arkasında olduğu tavrı varsa ve paranız garanti altında olacaksa alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj auron88 » 11 May 2012, 13:43

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-s ... i-57238497

Bu satıcı için yorumlar kafamı çok karıştırdı kimisi diyor saatçiye götürdüm orjinal dedi kimiside diyor saatçiye götürdüm sahte dedi. Acaba anlayamayacak saatçiler mi var ?
Kullanıcı avatarı
auron88

Mesaj auron88 » 11 May 2012, 13:57

galiba kuşku yokki orjinal değil sahtesini 200 dolara satıyorlar
Kullanıcı avatarı
auron88

Mesaj mucadeleci » 11 May 2012, 14:38

Sahte olabilir ama model olarak benim en sevdiğim visodate kombinasyonu, siyah kadran SS kasa ve tabi siyah deri kayış, aynısından *Nicky satıyordu ama geç kalmışsın saat satılmış bile, çok temizdi onun saati ve yanlış hatırlamıyorsam 650tl yada 750tl idi, neyse bu kombinasyonda ORJİNAL bir visodate mutlaka tavsiye ederim :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners