Merhaba volkan59,son 2 haftadır foruma bakmaya vaktim kalmıyor.Başlığı da yeni gördüm.Cevap için geciktiysem özür dilerim (pm bana ulasmamıs bu arada)

.
SSA003 konusuna gelince... Daha önce birçok Seiko/Seiko 5 modeli kullandım. Öncelikle bu model Bond'un da dediği gibi Seiko 5 lerden daha üst segmentte yer alıyor. Bilezik kalitesi fiyatına göre tatmin edici.Bombeli cam filan var,ayrıca optik olarak da tavsiye edebileceğim bir model. Mekanizma performansı başarılı. +1 sn/gün sapması var ama zamanla ne olur bilemiyorum.
Saat biraz büyük olmasına karşın kolumu hiç yormuyor,kolda da gayet şık durduğunu söylüyorlar arkadaşlarım. Ayrıca ben metal kordonlu olarak aldım ama ekstradan silikon kordon da sipariş edeceğim.Silikonu da çok yakıştırıyorum bu modele çünkü. Sana da tavsiyem metal kordonlu olarak alman olur.Çünkü böylece baya fiyat tasarrufu sağlanmış oluyor çift kordonlu kullanımda.
Fiyat ise Türkiye'deki mağazalarda 950-1000 tl civarı,pazarlıkla 600 e alınabilir nakitte.Yalnız her bayide bulman biraz zor.Ben Sirkeci'de lacivert versiyonu görmüştüm o kadar. Yurt dışından alacaksan eğer ben creationwatches.com'dan aldım.Kargo dahil 192 dolardı.Siteden oldukça memnun kaldım.Kargo hızlıydı filan.Yani eğer beğendiysen tereddütsüz alabilirsin. Eğer diğer Seiko 5 modellerini düşünürsen onları da sorunsuz kullanırsın ama benim sana şahsi önerim kalite olarak SSA003 olurdu.