TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko ve Tissot Modelleri K覺yaslama Yard覺m

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko ve Tissot Modelleri K覺yaslama Yard覺m

Mesaj ciyokizil » 16 Nis 2012, 21:53

arkadalar merhaba...
yard覺m覺n覺z覺 rica ettiim bir ka癟 model var..fikir beyan ederseniz seviniri.
1. seiko srx003p --1450 tl
2.seiko snp037p--1000 tl
3.tissot T035.407.16.051-- tahmini 1100 tl
4.tissot t41.1.423.53--950 tl
fiyat 羹st limitim 1600 tl..sizin tavsiye edebileceiniz baka model varsa yazarsan覺z sevinirim (癟elik kasa, siyah deri kay覺, otomatik mak., genellikle tak覺m elbiseyle takaca覺m..)..bu arada seikolar i癟in ald覺覺m fiyatta bi 羹phe duyabilir miyim??hi癟 pazarl覺ks覺z o fiyat覺 s繹yledi bana
imdiden teekk羹r ederim...
Kullan覺c覺 avatar覺
ciyokizil

Kay覺t: 02 Nis 2012, 19:58

Re: k覺yaslama yard覺m

Mesaj SeRxx » 16 Nis 2012, 21:59

Seiko'dan pazarl覺k yapmadan bu fiyatlar a覺rt覺c覺. Bu fiyatlar覺 nereden ald覺n覺z acaba ?

Ben tercihimi snp037 ' den yana kullan覺rd覺m :thumbup:
Sebebi ise Kinetic Mekanizma, Auto Relay, Perpetual Calendar ve Seiko kalitesi :thumbup:
srx003 modelini de 癟ok beeniyorum ama malsesef Perpetual ve Auto Relay yok ..
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj ciyokizil » 16 Nis 2012, 22:04

izmit in en b羹y羹k kuyumcusundan ald覺m fiyat覺...baka bir yer 1575 tl dedi srx i癟in, snp i癟in 1300 dedi.. bu fiyat覺 ald覺覺m yer ayd覺n saat ile 癟al覺t覺覺n覺 s繹yledi..eer 繹yle ise bana satarken ayd覺n saatin garanti ka覺d覺n覺 da vermesi gerek deil mi..
ayd覺n saat ile 癟al覺覺yorsa ka癟ak defolu vs. olma ihtimali var m覺?nas覺l anlayabilirim bunu?
Kullan覺c覺 avatar覺
ciyokizil

Mesaj SeRxx » 16 Nis 2012, 22:11

Ayd覺n Saat'le 癟al覺t覺klar覺n覺 s繹ylemise sorun yok, en temiz bilgiyi Ayd覺n Saat'i aray覺p alabilirsin :thumbup:
Ayd覺n Saat garantisi alt覺ndaysa ka癟ak, defolu falan olmaz ve fiyat ger癟ekten 癟ok iyimi :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj ciyokizil » 16 Nis 2012, 22:15

benim de az覺m a癟覺k kald覺 :lol: ...pazarl覺k yapsam daha y羹kselcek fiyat die d羹羹nd羹m bir anda:) dier modeller nas覺l sizce otomatik--kinetik ayr覺m覺 d羹羹nd羹r羹yor beni...saat almak ii 癟ok zormu yaa:(
Kullan覺c覺 avatar覺
ciyokizil

Mesaj SeRxx » 16 Nis 2012, 22:27

Kinetic - Otomatik ayr覺m覺 size kalm覺 bir ey asl覺nda. Bana g繹re belli bir fiyata kadar Premier Kinetic serileri, kesinlikle otomatik saatlere 癟ok iyi alternatif ; u an sizin durumda olduu gibi :thumbup:
襤lla otomatik olsun olsun demiyorsan覺z d羹羹nmeden ve fiyat m羹kemmel iken Seiko Snp037 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Mesaj ciyokizil » 16 Nis 2012, 22:32

siz bu saati ald覺rcaks覺n覺z bana :D srx te de g繹z羹m var ama auto k覺sm覺 d羹羹nd羹r羹yo ite...ben g羹癟 rezervi de olsun istiyom asl覺nda ay faz覺 falan benim i癟in 癟ok 繹nemli deil...hay覺rl覺s覺 bakal覺m art覺k..birde bu saatlerde makinada bi s覺k覺nt覺 癟覺kma durumu olur mu?salam m覺d覺r dersiniz..bende ata yadigar覺 bi seiko 5 var hala canavar gibi 癟al覺覺yo dededen kalma.. ben de verebilir miyim bu saati toruna :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
ciyokizil

Mesaj SeRxx » 16 Nis 2012, 22:45

Snp037'yi al覺rsan覺z g羹癟 rezervine kesinlikle ihtiyac覺n覺z olmayacak zaten saatin uyuma 繹zellii var. Kendim bu modelin benzeri olan snp005 modelini 1.5 y覺l kulland覺m hi癟 bir sorun yaamad覺m ... Srx003 modelini optik olarak 癟ok beeniyorum da o saatte en az覺ndan bir perpetual Calendar olmal覺yd覺 :roll:
ok uzun y覺llar sorunsuz kullan覺rs覺n覺z o kesin ama toruna b覺rakma konusunda garanti veremem valla sonu癟ta quartz temelli bir mekanizmas覺 var :)
imdi fiyat uygun olmasa alternatifleri deerlendir diyecem ama fiyat s羹per :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners