TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hediye Tommy Hilfiger, Tissot, Seiko Saat Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hediye Tommy Hilfiger, Tissot, Seiko Saat Yorum ve Öneri

Mesaj april12th » 30 Mar 2012, 16:29

merhaba,

aranızda yeniyim hatta bu ilk mesajım. :) erkek arkadaşıma bir saat hediye etmek istiyorum, 500 lira bütçem var ve bu fiyata tommy, fossil, esprit önerdi hep saat mağazaları. gönül isterdi ki mekanik bir saat alabileyim, yıllarca kullansın. saatten pek anlamam açıkçası ve genel olarak görünüşerine bakardım, ama araştırırken aslında çok farklı bir olay olduğunu anladım :) markayı aslında hiç sevmedem de tommy'nin şu modelini görünüş olarak çok beğendim:

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33565&product=Tommy%20Hilfiger-TH1710290

Resim

saat, işi saat üretmek olan markalardan alınır." diyeceğenizi biliyorum aslında ama onlar da pahalı kaçıyor sanki, sizce bu saat nasıl? bunu ben tanıdık bir yerden 350 veya daha altı bir fiyata alabileceğim. ayrıca 500-600 civarında önerebileceğiniz marka ve modeller var mı?

erkek arkadaşım mühendis, tarzı çok klasik değil, takım elbise giymez. ama öyle eşofmanlarla gezenlerden de değil, kot, gömlek, tişört, yakalı tişörtler falan giyer. bilekleri de orta kalınlıkta, orta boylu ve yapılı. fazla bilgi oldu sanırım ama daha keskin fikirler için belirttim bunları :)

daha büyük ve diğer görünümleri için:
http://www.megawatchstore.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/h/th1710290.jpg

http://ypcircle.yebhi.com/110327/PD/Tommy-Hilfiger-Men-Watches-TH---1710290-D.htm#!prettyPhoto
En son april12th tarafından 30 Mar 2012, 19:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
lost in the sky, clouds roll by and I roll with them...
Kullanıcı avatarı
april12th

Re: hediye- tommy hilfiger saat

Mesaj drk » 30 Mar 2012, 16:35

Hoşgeldiniz :champ:

Bu bütçeye kesinlikle kronograflı seiko modellerini öneririm. Hem diğerlerinde çok daha kaliteli ve uzun ömürlü olur.

Bütçeniz 500TL ise yaklaşık 800TL liste fiyatına kadar bakabiliriz demektir.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vincefb » 30 Mar 2012, 16:37

Hoşgeldiniz :champ:

Erkek arkadaşınıza alınabilicek en güzel saat kesinlikle Guess Collection markasından çıkar.. hem Swiss Made hem tasarım ve materyal olarak Tommy veya diğer fashion marka saatler çok daha iyi ;)

Keyifli forumlar...
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 30 Mar 2012, 16:37

Drk Reyizin dediği gibi Seikoda düşünülebilir ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj april12th » 30 Mar 2012, 16:38

evet, 800 liraya kadar bakabiliriz. tommy çok mu kötü? :/
lost in the sky, clouds roll by and I roll with them...
Kullanıcı avatarı
april12th

Mesaj drk » 30 Mar 2012, 16:41

Çok kötü değil ama bu paraları haketmiyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vincefb » 30 Mar 2012, 16:42

Bana göre Bu tarz markaların saatlerinin hepsi kötü... Seri üretim oldukları ve bir dahaki senelerde aynı modelin üretiminin olmaması ihtimali yüzünden yedek parça sıkıntısı yaşamakda muhtemel.. Bana göre bu saatlere verilen paralar gerçekten yazık sokağa atılmış paralar...
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj necati » 30 Mar 2012, 16:48

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=21706&model=seiko-ssb011p

Bu linkteki seiko saat sizin baktığınız saat gibi pilli ve kronograflı. Ama seiko olması ve daha uygun fiyata olması gibi iki avantajı var. Yada 500 liraya kadar yine seikonun otomatik saatlerinden birini alabilirsiniz. Heleki yurt dışından alışveriş yapma imkanınız varsa seçeneğiniz dahada artıyor. Bence acele etmeyin ve forumdan gelecek önerileri dikkate alın.
Kullanıcı avatarı
necati

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners