TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Epos Sportive 3397 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Epos Sportive 3397 Bilgi ve Yorum

Mesaj onuratamer » 27 Şub 2012, 18:40

Merhaba, gecenlerde bir saatcide bu saati gordum. Marka hakkinda pek bir bilgim yok, ancak internet sitesine bakinca gercekten Isvicreli oldugunu gordum.

2824-2 kullaniyor, bir IWC havasi var kesinlikle, ama sonucta IWC'nin akla gelen modelleri de gecmisteki pilot saatlerine bir atif...

700-800 USD civarlarinda. Alinir mi sizce, bu markayi bilen, saatlerini kullanan var mi?

Resim
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Re: Epos Sportive 3397

Mesaj aokyy » 27 Şub 2012, 18:47

Makinesi güzel. Aslında Saatolog dergisinde gördükten sonra ben de bu markayı araştırdım biraz. Makineleri güzel. Hoşuma giden bir iki modeli oldu. İnternette baktım fiyatları biraz tuzlu geldi bana.

Sizin baktığınız saatçide aynı markanın farklı modelleri mevcut muydu?
Kullanıcı avatarı
aokyy

Re: Epos Sportive 3397 Bilgi ve Yorum

Mesaj onuratamer » 27 Şub 2012, 19:02

Ben Ukraynadayim, burada genel anlamda saat fiyatlari Turkiye'nin %5- %10 uzerinde. Ancak Turkiye'de bu markayi hic duymamistim. Makinesini goz onunde bulundurursak fiyati normal gibi. Baktigim yerde baska modelleri de vardi. Aslinda bir internet magazasi, ama kendi magazalarindan da satis yapiyorlar. Elime alip inceleme firsati buldum, capini ozellikle cok begendim, abarti durmuyor.
http://timeshop.com.ua/epos.html
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj drk » 27 Şub 2012, 19:12

Bence bu fiyata butik üretim yapan Alman firmalarının pilot temalı modelleri daha mantıklı ama bu da güzel bir seçenek :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj onuratamer » 27 Şub 2012, 19:25

Su an biraz eldeki kus, daldaki kus misali ortalardayim. Elbette gonul ister Alman olsun, ama bu da iki sokak asagida :)
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners