Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar merhaba,konu başlığında da belirttğim iki model arasında kaldım, ancak arasındaki fiyat farkı çok fazla,konuya vakıf üstatlardan aralarındaki görsellik dışında teknik bir farkın olup olmadığını söylecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
Srx003 modelinin fazladan 24 saat göstergesi ve Ay fazı göstergesi mevcut .. İkisinin de kalitesi arasında bir fark yok .. Ama benim size tavsiyem srh009 yerine Snp025 'i tercih edin optik olarak birbirine cok yakın fiyat olarak daha uygun ve ekstradan Perpetual Calender--Auto Relay gibi mükemmel özelliklere sahip
Hayır kurma kolu ile güç rezervi yok... Auto Relay : 24 saat hareketsiz kalınca, saat uyku moduna geçip duruyor sonra siz hareket ettirince otomatik olarak doğru zamanı buluyor. Youtube'de videoları mevcut...
arkadaşlar merhaba srx003p modelini almayı düşünüyoru. saatler hakkında yeni yeni bilgi sahibi oluyorum. sormak istediğim bu modelin içinde pil var mı? birde tavsiye eder misiniz sorun çıkar mı...teşekkür ederim