TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Aquaracer vs Tag Carrera vs Omega Seamaster Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Siz hangisini tercih edersiniz?

Tag Heuer Aquaracer
13
54%
Tag Heuer Carrera
5
21%
Omega Seamaster Professional
6
25%

Toplam oy : 24

Tag Aquaracer vs Tag Carrera vs Omega Seamaster Tercih

Mesaj gian123 » 09 Oca 2012, 16:20

Arkadaşlar 3000 - 4000 TL arasında olan ve tek saat olarak (hem takım elbiseyle hem günlük kıyafetle) kullanacağım bir saat almak istiyorum.

3 tane seçenek belirledim kendime.

1) TAG Heuer Aquaracer (otomatik)
Resim

2) TAG Heuer Carrera
Resim

3) Omega Seamaster Professional (ama fiyat farkı çok olduğu için otomatik olanını değil pilli olanını düşünüyorum)

Aslında saat otomatik olsa tercihim direk Omega Seamaster olacak ama quartz olması aklımı kurcalıyor.

Siz ne dersiniz? Pilli bir omega mı yoksa otomatik bir tag heuer mi?
Kullanıcı avatarı
gian123

Tag Aquaracer vs. Omega Seamaster vs Tag Carrera

Mesaj SeRxx » 09 Oca 2012, 16:55

Tag Heuer Aquaracer 500m'i de listenize eklesek cok iyi olur gibi 4000 TL civari alınabilir . Omega marka olarak
önde ama pilli Seamaster'a o kadar para vermeyin.
Hem klasik hem de spor giyime metal bilezikli Carrera digerlerine göre birazcık daha uygun. Benim gönlüm Aquaracer 500m'den yana ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Tag Aquaracer vs. Omega Seamaster vs Tag Carrera

Mesaj gian123 » 09 Oca 2012, 17:53

serxx yazdı:Tag Heuer Aquaracer 500m'i de listenize eklesek cok iyi olur gibi 4000 TL civari alınabilir . Omega marka olarak
önde ama pilli Seamaster'a o kadar para vermeyin.
Hem klasik hem de spor giyime metal bilezikli Carrera digerlerine göre birazcık daha uygun. Benim gönlüm Aquaracer 500m'den yana ;)

cevap için teşekkürler hocam.

aquaracer 500 m çok spor ve profesyonel dalgıç işi göründü gözüme, bilmiyorum katılır mısın.

aquaracer 300 m daha klasik ve kullanışlı gibi duruyor. özellik olarak 500 m tabi daha öndedir o ayrı.
Kullanıcı avatarı
gian123

Mesaj SeRxx » 09 Oca 2012, 18:19

Aquaracer 500m biraz daha spora kaçıyor doğrudur. Siz Seamaster'ı falan verince tasarım olarak yakın olduğu için o alternatifi söyledim;)
Sizin kullanımıza en uygun Carrera gibi görünüyor. Carrera'nın metal bileziklisini alırsanız, deri kayış alıp değiştirip değiştirip kullanabilirsiniz.
Size farklı birkaç alternatif daha sunsam?
Ben de takım elbise normal günde taktığım tek saatim var gerçi tek saat değildi bu gelince diğerlerinin pabucu dama atıldı gibi:D
Benim kullandığım model:
Longines L3.657.4.06.7
Resim

Longines L3.658.4.56.6
Bu modeli de inceledim sizin tarifinize çok uyuyor. Deri kayışla da çok iyi olur. Öncekinden farkı seramik bezel olmaması bu da fiyat olarak daha uygun hale getirmiş..
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tolgi06 » 09 Oca 2012, 19:06

Yukarıda ki Longines'ler güzeller ama ibrelerde fosfor kullanılmaması büyük bir eksik kanımca. Sonuçta 300 m su geçirmez bir saat üretmişler ama fosfor koymamışlar...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj gian123 » 09 Oca 2012, 19:12

otomatik olsa omega seamasterı tartışmam bile ama o kadar para verip pilli saat almak aklımı kurcalıyor.

tag heuer aquaracer 300 m çok güzel görünüyor gözüme (rolex submarinere çok benzediği için olabilir belki:))
Kullanıcı avatarı
gian123

Mesaj herofb » 09 Oca 2012, 19:37

bütçeniz gayet iyi eğer tek bir saati içinize sindiremezseniz yani ya spora ya takım elbiseye bir şekilde yakıştıramazsanız benim önerim günlük kullanım için 500-100 TL arasına pilli bir seiko ya da tissot kalan 2000 - 3000 arasına da bir deri kayışlı Oris Artilier ve ya Artix gibi tam bir klasik saat almanızdır.
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Tag Aquaracer vs Tag Carrera vs Omega Seamaster Tercih

Mesaj Frax » 09 Oca 2012, 19:40

Bence Aquaracer :thumbup:

Not:Anket eklendi
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners