TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS516 ve Seiko Sportura Chronograph SNAE67 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS516 ve Seiko Sportura Chronograph SNAE67 Yorum

Mesaj Baran » 08 Oca 2012, 23:37

Herkeze selamlar.Bu 2.mesajım oldugundan önce biraz acıklama yapma gereği hissediyorum.27 yaşındayım ve genel olarak spor giyiniyorum saat olarakta spor saatleri tercih ediyorum.Son 2 aydır saatlerimin cogunu eledim ve sattım bunların içinde nautica swatch quantum Gc vs gibi saatler vardı.Şu anda elimde 30saatten geriye 9 adet saat kaldı bunlar Tag heuer F1 ,Tissot Trace ve Tsport ,2 adet SEIKO velatura ,Daymond Rene , Quantum Barracuda ve 1 adette Nautica.Artık forumdanda ögrendiğimce daha kaliteli saatlere yöneleceğim fazla almak yerine az ve öz..

Bu hafta 2 adet saat sipariş verdim.Birkaç güne elime gececekler.Bunlar SEIKO Sportura Chronograph ve TISSOT Quartz Chronograph.Resim Resim

Deri kayışlı tek saatim kaldığından seikoyu bileğime cok guzel oturduğu için ve sarılı olması acısından saatlerim içinde farklı olacağına ınandığımdan tercih ettim.Tissotuda kendimce fiyat kalite analızı yaparak ve celik kayışlı az saatim olduğundan tercih ettim ayrıca saatlerimin hepsinin içi siyah renk olduğundan bu modelin iç renginin silver olması benı cezbetti.Makine olarak özellik olarak ki özelliklerini pek kullandığım sölenemez fiyatlarına göre degerlendirme yapmanızı rica ediyorum.Bu sekilde bende hep aldığım saatleri almakla iyimi kötümü yaptığımı anlıyacağım hemde aldığım saatler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olacağım.Şİmdiden siz degerli bilgili ağabeylerimde kardeşlerime cok teşekkür eder mesaj formatımda bir yanlışlık yaptıysamda af dilerim..
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Tissot PRS516 ve Seiko Sportura Chronograph SNAE67 Yorum

Mesaj bozok » 09 Oca 2012, 00:24

ikiside çok kaliteli ve şık saatler ama bukadar saatiniz varken otomatik saatleri tercih etmelisiniz bence ;) hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj Baran » 09 Oca 2012, 08:49

Belkide bu iki saati almak yerine başka 1 adet saat ama daha kaliteli bişey almalıydım bilemiyorum.Ben nerelerden saat bakmam gerektiğini fiyat aralıklarınıda cok kestiremediğim icin alıştıgım yerlerden alışveriş yapıyorum.Onlarda özgür saat,saat&saat ve aydın saat.Bu son iki saatimide ugur saatten aldım.Bana yardımcı olursanız başka yerlerden almak istiuorum artık.Siteyi takip ettikce fiyatlara aşina olacağım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 09 Oca 2012, 10:26

PRS 516 elinize geçtiğinde chrono koluna çok dikkat edin, o incecik çubuğun eğik olduğuna şahit oldum.

Mağazasında baktığımda PRS516'nın kalitesini beğenmedim doğrusu.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners