TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

900 TL'ye Kadar Klasik Roma Rakamlı Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

900 TL'ye Kadar Klasik Roma Rakamlı Otomatik Saat Önerisi

Mesaj efeay48 » 06 Oca 2012, 23:04

900 tl ye kadar klasik roma rakamlı otomatik saat önerisi yapabilirmisiniz? Seiko Premier SNP037P modelin benzeri bir ürün olabilir.
Teşekkürler :D

Resim

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28521&product=Seiko-SNP037P
Kullanıcı avatarı
efeay48

Re: 900 TL'ye Kadar Klasik Roma Rakamlı Otomatik Saat Öneris

Mesaj Bond » 12 Oca 2012, 03:31

Efeay Seiko olarak bazı otomatik modeller var diye hatırlıyorum ama bunların bir kısmı ülkemizde pek satılmayan serilerdi ve elbette daha sade tasarımlı az komplikasyonlu modellerdir. Bu fiyat kategorisinde örnek verdiğin Premier Kinetic modeli tarzda komplikasyonlu otomatik bildiğim kadarı ile yok, belki de benim aklıma gelmedi. Hatırlayan varsa mesajı görmesi halinde yazacaktır tavsiye olarak.

Satılık kısmında iki ilan hatırladım, Serxx ve Nicky yüklemişler güncel olarak. Tissot T-Classic ve Le Locle, bunlarda roma rakamlı daha klasik tarzda modeller. İstersen bir göz atabilirsin. Forumdaki diğer konularda mutlaka vardır benzer soru ve tavsiyeler, biraz bakman faydalı olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj efeay48 » 13 Oca 2012, 03:09

bond vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ediyorum kinetic olması pek önemli değil benim için sadece otomatik olması ve bu modele yakın takvim şekli ve kordon görünüm olması yeterli araştırmaya dewam ediyorum teşekkürler
Kullanıcı avatarı
efeay48

Mesaj cuneytuces » 13 Oca 2012, 10:59

Seiko'nun SNQ105P modeli var. Şu aralar bende bir arayış içerisindeyim ve aklımda ki iki modelden birisi bu. Hemde perpetual takvim özelliği var.

http://www.ugursaat.com/?urun-5011-SNQ105P-SEIKO.html
Kullanıcı avatarı
cuneytuces

Mesaj efeay48 » 14 Oca 2012, 03:35

saat süpermiş dostum fiyatıda çok uygun çok güzel bir seçenek bence
Kullanıcı avatarı
efeay48

Mesaj Bond » 14 Oca 2012, 03:55

efeay48 yazdı:bond vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ediyorum kinetic olması pek önemli değil benim için sadece otomatik olması ve bu modele yakın takvim şekli ve kordon görünüm olması yeterli araştırmaya dewam ediyorum teşekkürler

Efeay Kinetic ve Otomatik farklı sistemler. İstediğin tarzda Kinetic veya farklı markalarda benzeri quartz prensipli bir çok model bulabilirsin. Forumdaki konulara biraz göz gezdirirsen mekanizma farkları ile ilgili bir çok konu mevcut ;) Belkide sen otomatik derken analog göstergeli saatleri belirtmek istiyosun, yani dijital olmayan.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj efeay48 » 14 Oca 2012, 04:19

kinetic olması benim için önemli değil otomatik istememin sebeplerindn birisi o ibrenin akışı çok hoş oluyo otomatiklerde :D
Kullanıcı avatarı
efeay48

Mesaj Bond » 14 Oca 2012, 04:34

Mesela Cuneytuces'in önerdiği model otomatik değil veya diğer kinetic, eco drive vb prensipli saatler otomatik değil. Onu demek istiyorum :D Ben yanlış anladım belki senin mesajlarını :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 147 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners