TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Al覺veri Listem ve ok Say覺da Saat Almak Hakk覺nda Yorumlar

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Al覺veri Listem ve ok Say覺da Saat Almak Hakk覺nda Yorumlar

Mesaj bekirkat » 10 Ara 2011, 22:44

Merhaba arkadalar,

u anda hi癟 bir saatim yok. Daha dorusu resmi ortamlar i癟in bir Momentus ve spor kullan覺m i癟in bir Swatch'um vard覺, ne olduysa ikisinin de bir iki ay i癟erisinde camlar覺 k覺r覺ld覺. Momentus liseden mezun olduum zaman ald覺覺m 15 y覺ll覺k bir saatti. Art覺k yeni saatler alay覺m dedim ve bir haftad覺r arat覺rma yap覺yorum. Forumdan da 癟ok yararland覺m, hatta replika alma eilimindeydim ama sonradan burada yaz覺l覺p 癟izilenlerden dolay覺 fikrimi deitirdim ve orijinal almaya karar verdim. Saatlerin evladiyelik de olmas覺n覺 istiyorum bir taraftan.

Sonu癟 olarak aa覺daki gibi bir al覺veri listesi haz覺rlad覺m. Bunlar覺n hepsini almay覺 d羹羹n羹yorum, t羹m resmi, business casual, smart casual, spor t羹r羹 durumlar i癟in ihtiya癟lar覺m覺 kiisel zevklerim 癟er癟evesinde kar覺layaca覺n覺 d羹羹nd羹羹m saatler bunlar. Bu 羹r羹nlerle ilgili yorumlar覺n覺z覺 payla覺rsan覺z sevinirim.

Ayr覺ca sat覺nalmay覺 d羹羹nd羹羹m siteler de aa覺da. Buralardan al覺verile ilgili bilinmesi gereken birey varsa paylaabilirseniz 癟ok memnun olurum.

Jacques Lemans JLG-220F
http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLG-220F

Seiko SNDB05P
http://www.hizlisaat.com/Seiko-SNDB05P,PR-23039.html

Momentus FD216S-02KG
http://www.okutsaat.com/FD216S-02KG-MOMENTUS,PR-5937.html

Jacques Lemans : JL1-1359D (Momentus FD216S-02KG i癟in alternatif)
http://www.renklimarka.com/?urun-2647-J-LEMANS-JL1-1359D--Erkek-Kol-Saati.htm

Jacques Lemans : JLG-229B
http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Jacques-Lemans/43/UrunDetay/Jacques-Lemans-JLG-229B

Nacar 21-292229-ASL1
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=25146&product=Nacar-21-292229-ASL1

Hepinize imdiden 癟ok teekk羹rler...
nam sine doctrina vita est quasi mortis imago
Kullan覺c覺 avatar覺
bekirkat

Kay覺t: 06 Ara 2011, 01:41

Re: Al覺veri Listem

Mesaj nickynick » 10 Ara 2011, 22:51

bekirkat yazd覺:Merhaba arkadalar,

Forumdan da 癟ok yararland覺m, hatta replika alma eilimindeydim ama sonradan burada yaz覺l覺p 癟izilenlerden dolay覺 fikrimi deitirdim ve orijinal almaya karar verdim. Saatlerin evladiyelik de olmas覺n覺 istiyorum bir taraftan.

Bekirkat TSF'ye hogeldin. Bu kararla verilmesi gereken doru karar覺 vermisin. TSF'nin bu y繹nde karar vermene etkisi 癟ok g羹zel bir olay. Umar覺m 癟ok daha fazla kii TSF sayesinde sahte saat almaktan vazge癟er.

Beendiin saatler aras覺nda benim se癟imim ilk Jacques Lemans olurdu.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj herofb » 10 Ara 2011, 23:03

Merhabalar , hosgeldiniz

Yanl覺 anlamad覺ysam bunlar覺n hepsini almay覺 d羹羹n羹yorsunuz , bence bu b羹t癟enin toplam覺 ile her duruma uyar覺lacak tek bir saat cok daha iyi olacakt覺r

Yuvarlak kadran , elik bilezikler bir saat genellikle tak覺m elbise , ort ti繹rt gibi durumlarda da iyi gider
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj bekirkat » 10 Ara 2011, 23:06

Hobulduk, NickyNick...

Yorumlar覺n i癟in teekk羹rler. Bir yanl覺 anla覺lma olmas覺n. Bu saatlerin hepsini almay覺 d羹羹n羹yorum. Yaln覺zca Jacques Lemans : JL1-1359D ile Momentus FD216S-02KG aras覺nda tam bir tercih yapamad覺m.

Ben esasen bu tercihlerden herhangi birini yeniden g繹zden ge癟irmemi gerektirecek bir durum olup olmad覺覺n覺 merak ediyorum? Ya da bunlardan biri yerine 繹nerilebilecek bir bakas覺 olabilir mi?

Tabi ilk se癟enek olan Jacques Lemans'覺 senin tavsiyenle birlikte kesinletirmi oldum.

Teekk羹rler
nam sine doctrina vita est quasi mortis imago
Kullan覺c覺 avatar覺
bekirkat

Kay覺t: 06 Ara 2011, 01:41

Mesaj drk » 10 Ara 2011, 23:07

Herojda kat覺l覺yorum, hepsini almak 癟ok gereksiz bence, en iyisi bu b羹t癟eyle tek yada en fazla 2 saat almak. Bir spor, bir klasik gibi.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj nickynick » 10 Ara 2011, 23:10

Drk yazd覺:Herojda kat覺l覺yorum, hepsini almak 癟ok gereksiz bence, en iyisi bu b羹t癟eyle tek yada en fazla 2 saat almak. Bir spor, bir klasik gibi.

+1
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj asymptote » 10 Ara 2011, 23:16

NickyNick yazd覺:
Drk yazd覺:Herojda kat覺l覺yorum, hepsini almak 癟ok gereksiz bence, en iyisi bu b羹t癟eyle tek yada en fazla 2 saat almak. Bir spor, bir klasik gibi.

+1

++1
TSF ye hogeldin bekirkat, :champ: replika saat almama karar覺n覺zdan 繹t羹r羹 sizi kutluyorum :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Frax » 10 Ara 2011, 23:22

Yukar覺daki yorumlar覺n tamam覺na +1

Hogeldiniz foruma :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners