TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Seamaster vs. Breitling Chronomat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizce Bu 2 Modelden Hangisini Almalıyım?

Omega Seamaster
19
73%
Breitling Chronomat
7
27%

Toplam oy : 26

Omega Seamaster vs. Breitling Chronomat

Mesaj pascha1982 » 05 Ara 2011, 14:52

Arkadaslar saat almayı düşünüyorum karar veremedim sizce hangisi
2225.80.00 omega seamaster mı yoksa Breitling chronomat mı lacivelt uzeri çelik altın karısımı deri kordon Bu saatler hakkında düşüncesi fiyat bilgisi vs olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
pascha1982

Re: Omega Seamaster vs. Breitling Chronomat

Mesaj Clk » 05 Ara 2011, 20:45

Bond; James Bond; Gercek James Bond Rolex takar. Hikayenin özü, Ian Fleming'in hayal dünyasi böyledir. Eger Fleming James Bond'a Omega yakistirmis olsaydi James Bond'ta Omega kullanirdi. Demek istedigim, üvey evlat müamelesi gören ve para ile satin alinmis imajini hicbir sekilde desteklemeyen tasarimi ile Omega Seamaster'a "0" yazi ile sifir sans veriyorum.

Breitling Chronomat kolda gayet elit duran ve göz alan bir saat. kalitesini zaten konusmaya bile gerek yok. Go for Breitling :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj flagg » 06 Ara 2011, 00:47

resmini postaladığınız Breitling artık üretilmiyor.
en yakın "chronomat calibre 13" serisi var, liste fiyatları 5500 CHF ~10 bin tl yaklaşık olabilir.
versiyonlarını altta görebilirsin,

http://www.breitling.com/en/models/chronomat/chronomat-calibre-13/versions/index.php
Kullanıcı avatarı
flagg

Mesaj Modern60 » 06 Ara 2011, 01:49

Aynı makineye sahip iki saat. Omega Breitling'in klasik görünümüne kıyasla daha modern ve profesyonel görünüşlü. Ben olsam Omega tercih ederdim. Hele lacivert kadran çok şık.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj sadice83 » 06 Ara 2011, 02:16

Benim fikrim 2side diil aynı dğerde bir çok model bulunabilir
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj onuratamer » 06 Ara 2011, 10:03

Sayet spor tarz seviyorsaniz, yazin kolumdan hic cikarmayayim diyorsaniz Omega, takim elbise icin Breitling. Yalniz unutmamak lazim Omega'nin bu modeli oldukca kalin, alisik degilseniz bilegi yorabilir.
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj drk » 06 Ara 2011, 19:41

İkisi arasından Omega, başka breitling de olur derseniz avenger.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 07 Ara 2011, 01:35

Resimleri ben ekledim, Omega doğru model ama Breitling için emin değilim yazıdan anladığım kadarı ile ancak bu olabilir. :D Bu arada belirtilen kodlu Omega James Bond serisi, Clk o yüzden direkt o konudan girmiş ;) Katılıyorum, Bond saati isteniyorsa Ian Fleming'in romanında Bond'a yakıştırdığı Rolex tercih edilmeli.

Her iki markada olabilir bence ama çok daha güzel ve güncel modeller mevcut. Onların tercih edilmesi daha mantıklı, elbette sıfır alınacaksa. Bunlar ikinci el için düşünülen modeller ise, resimdeki renk kombinasyonuna sahip Breitling itici geldi bana, bu iki saat arasında Omega modeli daha güzel ve her durumda kullanmaya uygun bir saat bence.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners