TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports SNZH57J Fifty Five Fathoms

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko 5 Sports SNZH57J Fifty Five Fathoms

Mesaj oldboy » 11 Kas 2011, 14:03

Arkadaşlar internette gezinirken Seiko'nun SNZH57J modelini modlayarak harika bir model ortaya çıkarmış olduklarını gördüm.
Bazı yerlerde Fifty Five, bazı yerlerde Fifty Four olarak geçiyor adı.
Bilmiyorum Blancpain'e haksızlık mı oluyor ama tam bir poor man's Fifty Fathoms olmuş saat.
Custom dial 45$ gibi bir fiyata satılıyor, saatte 150$ civarı fakat benim sorun bu saati bu şekliyle alma şansımız olup olmadığı. WUS üzerinde kullanıcılar 250$ gibi rakamlara satmış.
Ben saati çok beğendim ve alımı hakkında yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinirim.
Birkaç alıntı resim:
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
oldboy

Re: Seiko Fifty Five Fathoms

Mesaj Archezia » 11 Kas 2011, 22:23

Bu saatin mavi ve siyahını bir arkadaşla almayı düşünmüştük ama sonra ne olduysa kaynadı gitti. Bence modlanmamış hali de oldukça güzel. Skywatches da satılıyordu. Ayrıca daha çok fotoğrafını görmek istiyorsanız uhrforumda da arayın orada çok var.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Re: Seiko 5 Sports SNZH57J Fifty Five Fathoms

Mesaj Frax » 12 Kas 2011, 21:03

Poor mans Fifty Fathoms sözünü kim söylemişse doğru söylemiş bu nasıl bir saat :) Sadece fotoğraflara bakarak alışveriş yapmak pek huyum değildir ama fiyatı uygunsa denenebilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 12 Kas 2011, 22:41

Ayrı ayrı alıp burada kadran değişimini yaptırsan olmaz mı Oldboy. Saat zaten bir çok yerde satılıyor. Custom kadranı üreten firmada online satış yapıyorsa kolayca alırsın veya e-mail göndererek sipariş edebilirsin belki.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj oldboy » 13 Kas 2011, 03:39

Custom kadran anladığım kadarıyla forumlarda hazırlanmış ve bitmiş. Kadranı internet üzerinden bulamadım yoksa kadran değişimini burada halletmek büyük bir sorun değil.
2. el olarak WUS üzerinden satılanlarda genellikle ilana çıkmış ve birkaç saat içerisinde satılmış. Saati gerçekten çok beğendim, tek ilginç yanı tarih diskinin kadran altında kalması ama bir sorun teşkil etmiyor. Bu kadranı hazırlayan bir kişinin e postasına ulaştım ve mesaj attım ama geri dönüş olur mu bilmiyorum.
Saati gerçekten çok beğendim ve belki içimizden yabancı forumlarla da ilgilenen birilerinin daha geniş kapsamlı bir bilgisi vardır diye umutla bekliyorum :)
Kullanıcı avatarı
oldboy

Mesaj Clk » 13 Kas 2011, 11:01

Oldboy, FiftyFive Fathoms DAGAZ Watch co. tarafindan WUS icin özel üretilmis ve limitli. Hepsi de satilmis.

Link istersen :arrow: http://www.10watches.com/apps/webstore/products/show/1769592

Aslinda ilginc ve güzel bir fikir. Bizde belki bu yönde birseyler yapabiliriz. Mesela bir saat secip forum icin modifiye ettirmek :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 13 Kas 2011, 12:16

Roo'ya benzesin lutfen :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj canzz » 23 Ara 2011, 12:11

Bu saatten almak istiyordum. Biraz araştırma yaptım ve öğrendim ki bulması neredeyse imkansız :) ama orjinal hali de oldukça hoşuma gitti. Şu ana kadar hep saat bakarken metal kordonlu saatleri hep eledim bu sebepler gözümden kaçmış.Bundan alıp resimdekine benzeer bir kayış takmayı düşünüyorum. bu konu doğrultusunda siz bilgili arkadaşlara birkaç sorum var.

-SNZH57J1 ve SNZH57K modelleri gerçekten birebir aynımıdır tek farkı japonya ve japonya dışı yapımı olmasımıdır?

-Türkiyede malesef olmadığı için Ebay'den sipariş vermeyi düşünüyorum fakat daha önce bu fiyatta bir ürün almadım Ebay'den. Gümrük'te sıkıntı yaşanır mı? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı aramızda?

-Gerçekten bu SNZH57J1 ile SNZH57K arasındaki tek fark yapım yeri ise gerçekten J1 olan japonya yapımı olanı mı tercih etmeliyim ? (K modeli daha kalitesiz manasına mı geliyor bu durum )

-Buna benzer 600-700TL'ye kadar önereceğiniz saatler nedir?

Cevaplarsanız sevinirim.

CAN
Kullanıcı avatarı
canzz

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners