TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Nav.B-Uhr Limited Silver Edition Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Steinhart Nav.B-Uhr Limited Silver Edition Bilgi

Mesaj buTa » 09 Kas 2011, 23:33

Değerli forum üyeleri merhaba, bu forum sayesinde nükseden saat azgınlığım neticesinde araştırmalar sırasında , yine forum sayesinde ismini öğrendiğim ve tsf special edition üretimi de olan Steinhart markasının ,konu başlığındaki modeli çok hoşuma gitti. Ancak 47 mm kasa çapı bileğime çok büyük gelecek, saatin sitesinde maalesef TSF SE deki gibi 44 mm lik çap arayışım sonuç vermedi. Aklımda Tag Heuer Aquaracer 500 veya beyaz kadranlı daha klasik bir saat vardı, bu modeli görünce önce bunu alayım,param oluncada tag diye düşündüm ancak 44 mm yok. Değerli forum yöneticileri ve yetkilileri bu konuda bana yardımcı olabilirler mi?

http://www.steinhartwatches.de/en/NavB-Uhr-Limited-Silver-Edition,237.html

Resim
Kullanıcı avatarı
buTa

Re: Steinhart Nav.B-Uhr, Limited Silver Edition

Mesaj SeRxx » 09 Kas 2011, 23:50

Saatin tepe dahil çapı 47 mm olabilir. Eğer öyleyse tepe hariç 44 mm olur diye düşünüyorum. Zaten stokta da yok. Steinhart Marine chronometer düşünür müsünüz acaba?
http://www.steinhartwatches.de/de/MARINE-CHRONOMETER-II-roemisch,284.html
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 09 Kas 2011, 23:56

Sanırım tepe hariç çapı 44 mm, başka saatlerde 44 mm diye belirtiliyor. Bildiğim kadarıyla TSF SE saatlerde tepesiz 44 mm. Aslında ben yöneticilerden şunu istiycem. Steinhart yöneticileri ile samimi olmuşlardır diye düşünüyorum. ;) bu saatin 44 mm lik olanını da ürettirebilirler :roll:
Kullanıcı avatarı
buTa

Re: Steinhart Nav.B-Uhr Limited Silver Edition Bilgi

Mesaj SeRxx » 10 Kas 2011, 00:04

Steinhart Marine Chronometer'in boyutu 44 mm hem beyaz kadranlı istediğiniz gibi fiyatı daha uygun. Benim de aklımda o saat var ama kurmalı olması düşündürüyor..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 00:05

Bu resmi kim eklediyse, çok teşekkür ederim. Kendi sitesinde bu resim yok, bu resim çok daha albenisi olan,daha güzel resim. Serxx , bir üsteki nav.b-uhr ye bakın, bir de marine chronometer a bakın, hangisi güzel sizce. :)
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 00:09

serxx, marine de çok güzel,özellikle akrep ve yelkovanın mavi rengi çok hoş, kurmalı olması da ayrı bir hava verecektir. Bir de nu marine nin arabic numaralı olanı var sanırım, o da güzel. Amaaaaa silver edition ayrı bir güzel gibi :?
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj revenant » 10 Kas 2011, 00:14

evidence yazdı:Aslında ben yöneticilerden şunu istiycem. Steinhart yöneticileri ile samimi olmuşlardır diye düşünüyorum. ;) bu saatin 44 mm lik olanını da ürettirebilirler :roll:

44 varsa ben de varım :)
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj buTa » 10 Kas 2011, 00:15

Oldu 2 müşteri ;)
Kullanıcı avatarı
buTa

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners