1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Citizen CAN056 Danışma

MesajGönderilme zamanı: 02 Eki 2011, 19:17
mrjack
herkese slmlar forumu bir süredir takip ediyorum ve alıp almama konusunda benim için belirleyici olacak bu saat hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum... bir submariner hayranıyım fakat bütçe dolayısıyla takdir edin ki sahip olamıyorum, sizce bu saat bir submariner two tone hayranını oyalayabilir mi?

http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/03/UrunDetay/Citizen-CAN056

Resim

Re: Citizen CAN056 Danışma

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2011, 00:35
herofb
merhabalar , hoşgeldiniz

unutmadığınız aşkınızı gecelik ilişkilerde aramak gibi olur ama her halükarda oyalar :)

Re: Citizen CAN056 Danışma

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2011, 01:11
Bond
TSF'ye hoşgeldin :champ: Sahte ürünlere yönelmektense bu şekilde düşündüğün için öncelikle tebrik ederim MrJack :thumbup:

Elbette dediğin gibi tasarım olarak genel yapısı Submariner'e çok benzer bir model fakat bir çok küçük / büyük üretici ve moda markaları müşterilerin isteklerine karşılık vermek adına bu tarzda ürünler sunuyor. En azından bu modeli sunan Citizen öncelikli olarak önemli bir saat üreticisi. Bu sebeple yazmış olduğun koşullarda tatmin edici olacaktır diyebilirim. İlerde hayran olduğun TT Sub'a kavuşman dileği ile ;)

Re: Citizen CAN056 Danışma

MesajGönderilme zamanı: 21 Eki 2011, 23:49
zfr
Ben de bu saatin siyah olanına bakmıştım ama mağazada gördüğümde beklediğimden çok daha küçüktü. Almayı düşünüyorsanız internetten sipariş vermeden önce bileğinizde görmenizi tavsiye ederim.