TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Oris BC3 Advanced Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Oris BC3 Advanced Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj Navarin » 22 Au 2011, 19:48

Selamlar, aran覺za yeni kat覺ld覺m.Asl覺nda saatlerin b羹y羹s羹nede yeni kap覺ld覺m diyebilirim.Mekanik saatlerin yak覺n zamana kadar pek bir anlam ifade etmedii biri olarak birka癟 ayd覺r, bu saatlerde saniyenin ak覺覺na, mekanizman覺n hareketi ve sesine kendimi kapt覺rm覺 durumday覺m. :)
襤癟ime sinerek kullanabileceim 2000-3000 lira fiyat aral覺覺nda hem spor hemde tak覺m elbiselerle takabileceim bir saat ar覺yorum.
襤nternetteki arat覺rmam sonucu; Oris BC 3 Advanced modelini beendim.Bug羹n fiyat hakk覺nda bilgi almak i癟in P覺rlant a gittim ve saati canl覺 g繹rme ans覺mda oldu.... ok ta beendim.
Bu fiyat aral覺覺nda 羹lkemizde bulabileceim baka markalar veya modeller i癟in tavsiyelerinizi ve BC3 konusunda da yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum.
imdiden herkese teekk羹r ederim.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Navarin

Kay覺t: 18 Au 2011, 23:04

Re: (Oris BC3 Advanced) Yorumunuzu Bekliyorum...

Mesaj herofb » 22 Au 2011, 20:01

merhabalar , hosgeldiniz

bc3 benim de cok begendigim hem spor hem de klasik olabilecek bir saat kalite olarak zaten fiyat覺na gore bence cok iyi
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Re: Oris BC3 Advanced Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj drk » 22 Au 2011, 20:17

Navarin hogeldiniz :champ:

BC3, Orisin en beendiim saatlerinden biri, ald覺覺n覺z takdirde memnun kalaca覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum. Franktaki abart覺l覺 art覺tan sonra fiyatlar ne seviyede bilmiyorum ama tag heuer aquaracer覺n giri seviye modellerine bir g繹z at覺n derim :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Navarin » 22 Au 2011, 20:24

Tesekk羹r ederim ilginiz i癟in....
襤lk mesaj覺mda yer vermeyi unutmuum; P覺rlant oris in tek bayisimi 羹lkemizde bug羹n fikir sahibi olabilmek i癟in hem Divers ve BC3 modelleri i癟in nakit paraya fiyat ald覺m, imdide p覺rlant 覺n internet sitesindeki fiyatlar覺 inceliyorum.
rnein mazadaki sat覺c覺 BC3 i癟in 3200 TL. nakit 繹dersem 2300 TL. olaca覺n覺 s繹ylemiti sitede ise fiyat 2700 olarak g繹r羹n羹yor.Biraz midem buland覺 a癟覺k癟as覺 ama yinede belki bilmediim bir durum vard覺r diyorum.Bu fark normal midir yoksa klasik esnaf taktiimidir sizce...
Kullan覺c覺 avatar覺
Navarin

Mesaj drk » 22 Au 2011, 20:28

Liste fiyat覺 羹zerinden nakitte %30 indirim yapm覺, gayet normal, haliyle internetten almak pek mant覺kl覺 deil :) Ama ben olsam biraz daha zorlard覺m, malum kriz var...
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Navarin » 22 Au 2011, 20:39

Anlad覺m ben internet fiyat覺 = liste fiyat覺 olarak d羹羹nm羹t羹m.
Kesin karar verip cebimde nakitle almaya gittiimde 2000 TL. ye kadar indiririm tahminim olmad覺 ortalarda biyerde anla覺r覺z heralde :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Navarin

Mesaj Navarin » 25 Au 2011, 00:00

Tekrar selamlar, d羹n BC3 羹 almak i癟in P覺rlant'a gidiyordum ki birey beni d羹rtt羹 :) ve Hamiltonun modellerinede bir bakay覺m dedim. :)
Aa覺da link olarak verdiim model 癟ok houma gitti....
imdi iki saat aras覺nda kalm覺 durumday覺m.Forumda Oris ve Hamilton'un s覺kl覺kla kar覺lat覺r覺ld覺覺n覺 g繹r羹yorum, bu tahminimce fiyat aral覺klar覺n覺n yak覺n olmas覺ndan kaynaklan覺yor.
Siz olsan覺z diyerek sormak istedim.(Asl覺nda zevkler pek tart覺覺lmaz ama...) Bu iki saat aras覺nda tercihinizi ne y繹nde kullan覺rd覺n覺z?

http://www.saatvesaat.com.tr/urun.asp?id=20026&urun=HAMILTON+HM77565833
Kullan覺c覺 avatar覺
Navarin

Mesaj cenk » 25 Au 2011, 00:01

oris :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
cenk

Kay覺t: 27 ub 2010, 21:14

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 134 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners