1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

350 TL Bütçe İçin Spor Diver Saat Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 01:14
hcö
Herkese merhaba;
ilk defa bir otomatik saat almayı düşünüyorum. ee bunu da benim otomatik saatlere ilgimin kaynağı olan bu foruma sormadan yapmak olmaz :) bu arada ben dalışla ilgileniyorum bu yüzden saatimin buna dayanıklı olmasını istiyorum.spor bir saat almak istiyorum.
Bütçe: 300-350 lira
Kadran rengi: Beyaz dışında herhangi bir renk olur.(ama gerçekten çok hoşsa beyaz da olabilir)
Kasa: Yuvarlak kasalı
Kayış: metal veya silikon(zaten deri olsun demem biraz saçma olurdu :))

bu aralıkta genelde orient ve seikolar var bildiğim kadarıyla. ben seikolara daha meyilliyim oriente içim ısınmadı sebepsizce :)
ayrıca konuların birinde 30 metre su geçirmezlik diyorsa o saatle suya girilmez ancak duş alınır gibi yorumlar vardı o yüzden kaç metreye dayanıklı saatler almak lazım ? yani sen de saatsiz dal o zaman diyebilirsiniz tabi ama ne bileyim almışken bu işime de yarasın diye düşündüm. şimdiden teşekkürler herkese.

Re: dalışta da kullanabileceğim otomatik saat

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 01:25
Thevenin
Cok net bir Seiko Monster.

Butceyi biraz asmasi tarife uygunluguna engel degil :D

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 01:35
hcö
ya seiko monster modelleri bana biraz kaba geliyor. adı üstünde :)

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 01:52
nickynick
Orient Blue Mako

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 01:54
drk
Merhabalar.

Benim de tavsiyem kesinlikle seikodan yana. 30m su geçirmezlik denize girmek için yeterli değildir, yüzme için en az 100 metre su geçirmezliği olan bir saate ihtiyacınız var. Ben biraz da dalarım derseniz tavsiyem budur :)

Resim
Resim

Bunu beğenmeseniz bile seikoda farklı tasarımlarda ama aynı amaca hizmet eden birçok farklı model bulmak mümkün.

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 10:51
bladey
Merhaba

Otomatik olarak invicta da epey model var.internetten alışveriş etmek sorun değilse amazon.com da çok uygun fiyatlı modeller mevcut.

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 12:50
sadice83
seiko monster veya bladeyin dediği ibi invicta

Re: 350 TL Bütçe İçin Dalgıç Saati Önerisi

MesajGönderilme zamanı: 13 Haz 2011, 14:11
hcö
öncelikle herkese teşekürler
seiko almaya karar verdim. markaya karşı bir zaafım var :)
drk ın gösterdiği model gerçekten hoş görünüyor listeme yazdım, araştırmaya devam ediyorum.
@bladey internetten almayı düşünmüyorum. o işe güvenemedim gitti.
seikonun herhangi bir 100m ve üzeri su geçirmezliğine sahip modelini alsam işimi görür galiba. bir de ben şu arkası camlı modellerden hoşlanıyorum sizce onlardan alsam bana sorun çıkarır mı?