TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Deepsea İkinci El Tavsiye ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Deepsea İkinci El Tavsiye ve Bilgi

Mesaj sliyms » 29 May 2011, 02:24

Arkadaşlar forma yeni üye oldum, saatlere meraklıyım ancak formdaki konuları, paylaşılan bilgileri okuyunca
saatler konusunda ne kadar bilgisiz olduğumu anladım. İlgisi olana faydalı bir forum olduğunu düşünüyorum.
Ben sizlere danışak istediğim konum şöyle ben İngilterede öğrenciyim ve burdayken iyi bir saat alma düşüncesindeyim
yaşadığım şehirdeki mağzalardan birinde İkinci el Rolex Deepsea gördüm fiyatı 3400 Paund doğrusu ikinci elmi diye sormadım ama
fiyat olarak Rolex lerin daha pahalı olacağını düşünüyorum. Benim bütcem max 2500 paund civarıydı fakat rolex olduğu için
aklım bu saatte kaldı şuan zevk alarak kullandığım Maurice Lacroix ve Tag Heuer Carrera saatlerim var. Daha önce ikici el saat almamıştım
bu fiyatlara ikinci el saat almakda pek mantıklı gelmesede sizin bu konudaki önerilerinizi ve saate ne gibi sıkıntılar yaşarım? İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
sliyms

Re: Rolex Deepsea

Mesaj drk » 29 May 2011, 02:36

Sliyms, foruma hoşgeldin.

Önce 2. el rolex konusunda fikirlerimi belirteyim. Rolex 2.el konusunda sahibini en az üzen markadır, daha sonra elinden çıkarmak istediğinde hem sorun yaşamazsın, müşterisi her zaman vardır, hemde zararın diğer saatlere nazaran çok az olur. 2. el alıp almamak sana kalmış ancak 3400gbp deepsea için çok az. Şu an bu modelin 2.el piyasası 7000-8000 usd civarında. Yani eğer bir sorunu yoksa gerçekten kelepir, hiç kaçırma. Kutusu, sertifikası ve faturası olduğu sürece bir sorun yaşamazsın, saati kondüsyonuna bağlı olarak tabii.
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Rolex Deepsea

Mesaj nickynick » 29 May 2011, 02:37

drk yazdı:Sliyms, foruma hoşgeldin.

Önce 2. el rolex konusunda fikirlerimi belirteyim. Rolex 2.el konusunda sahibini en az üzen markadır, daha sonra elinden çıkarmak istediğinde hem sorun yaşamazsın, müşterisi her zaman vardır, hemde zararın diğer saatlere nazaran çok az olur. 2. el alıp almamak sana kalmış ancak 3400gbp deepsea için çok az. Şu an bu modelin 2.el piyasası 7000-8000 usd civarında. Yani eğer bir sorunu yoksa gerçekten kelepir, hiç kaçırma. Kutusu, sertifikası ve faturası olduğu sürece bir sorun yaşamazsın, saati kondüsyonuna bağlı olarak tabii.

Aynen

:thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Rolex Deepsea İkinci El Tavsiye ve Bilgi

Mesaj besyolu66 » 29 May 2011, 21:31

dediğiniz fiyata saat bedava.Ama dikkatli olun ve çok iyi soruşturun saatin herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını anlamak için uzmanına inceletin.benim başıma gelmişti ve forum sayesinde ve ustalarımın sayesinde iyi sorguladım almaktan vazgeçtim büyük ihtimalle saat problemliydi
Kullanıcı avatarı
besyolu66

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners