TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Babam İçin, 300 TL Bütçeye Uygun, Pilli, Klasik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Babam İçin, 300 TL Bütçeye Uygun, Pilli, Klasik Saat Önerisi

Mesaj bavyerablue » 25 May 2011, 00:18

Selamlar...
Peder yaşlı Omega'sının onarım masrafını karşılayıp "oğlum benden bi andaç olsun sen kullan" dedikten sonra hem altta kalmamak hemde doğum günü hediyesi olsun diye bir saat alasım geldi benimde kendisine. Dedim bende bi fikir danışayım eminim forumdaki arkadaşlar güzel alternatifler sunacaktır..
Öncelikle bizimki biraz üşengeç olduğu için otomatik bi şey düşünmüyorum (sapmalar olacaktır devamlı çıkarıp ayarlamak zor gelebilir) ayrıca ağır saatleri de sevmiyor e zarif bi otomatik saat de muhtemelen bütçeyi artıracaktır diye düşünüyorum. Şöyle kibar, day yada day/date özelliği olan mümkünse İsviçre ürünü. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem zayıf gerçi 200-300 bilemedin değecek fark yaratacak bi şey olursa 400 e çıkabilirim.
Emsal olsun diye vitrin gezerken incelediğim Swiss Military'nin fotosunu eklyorum.
Resim

Bu arada İstanbul'da tavsiye edeceğiniz mevki neresidir. Gezip görerek almak daha iyi galiba...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Re: Babam İçin, 300 TL Bütçeye Uygun, Pilli, Klasik Saat Önerisi

Mesaj durdor » 25 May 2011, 03:28

pilli ve zarif saat denince, genelde aklıma longines geliyor. ama fiyatlarından heberim yok.

Resim
Kullanıcı avatarı
durdor

Mesaj asymptote » 25 May 2011, 05:35

durdor yazdı:pilli ve zarif saat denince, genelde aklıma longines geliyor. ama fiyatlarından heberim yok.

benim haberim var, fiyatlar bir hayli uçuk :)
bavyerablue seiko nun pilli modellerini düşünün bence..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Frax » 25 May 2011, 11:28

Tissot Pr50 ve Pr100 serisinin pilli modelleri de bu bütçede yer alıyor. 5 yıldır kullandığım bir saatim Pr50 serisine ait, memnun olduğum bir saat.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Tolgi06 » 25 May 2011, 16:22

Frax'a katılıp Seiko'lara bakmanı öneririm.Uygun fiyatlı, safir camlı klasik saatleri var dediğin fiyat aralığında.Gezecek mekan sorunun cevabı ise kuşkusuz Sirkeci.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Clk » 25 May 2011, 16:31

Bavyerablue, Asagida ki linkte (her ne kadar araya AP ve VC fotograflari ile konudan uzaklastirilmista olsa) isine yarayabilecek bazi öneriler bulabirilirsin.

viewtopic.php?f=62&t=4512&p=52045&hilit=klasik+saat#p52045
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj bavyerablue » 25 May 2011, 16:50

Eyvallah.
gerçekten forumun beğeni eşiği biraz yüksek olduğu için konu bir şekilde oralara kayıyor:D (Gerçi bu da güzel. Her ne kadar onlar şu an için ulaşılabilir olmasa da böyle keyifli muhabbetlerle takip etmek de güzel oluyor;) ).
galiba şimdilik yeni bişeyler çıkıncaya kadar verdiğiniz seçenekleri değerlendireceğim.
teşekkürler cevaplar için.
tabi farklı fikirleri bekliyorum. konuyu kapatmayalım yani daha...
Kullanıcı avatarı
bavyerablue

Mesaj gurcano » 28 May 2011, 11:00

Timex veya Casio'ları da düşünebilirsiniz... Koleksiyonları çok geniş, istediğiniz kıstaslarda alternatifleri var.
Kullanıcı avatarı
gurcano

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners