TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bütçe:1000 Dolar, Kadran:Siyah/Beyaz, Cam:Safir Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bütçe:1000 Dolar, Kadran:Siyah/Beyaz, Cam:Safir Saat Önerisi

Mesaj Knight » 11 May 2011, 08:56

Merhaba Arkadaslar,

Saat almaya karar verdikten sonra internet sitelerinde uzun aramalar yaptim. Sonunda faydalanabilecegim ve yardim alabilecegimi dusundugum bu forumu buldum :) Yerinde gormek daha yararlidir ama su an yurtdisinda calisiyorum ve bulundugum sehirdeki saatcilerde genis bir urun yelpazesi yok olsa bile ben cok firsat bulup da gidemiyorum. Iznim icin Turkiye'ye gittigimde 1 milyar civari saatlere bakayim diyordum. Ama arkadaslarimdan biri Amerika'ya gitti ve hemen kafada simsekler cakti. Ordaki fiyatlara bakinca, 1 milyari, 1000 dolar yapip 2 tane mi saat alsam dedim.

Kusura bakmayin uzattim. Kisacasi Amerika'dan getirtmek uzere 1000 dolar civari hangi saatleri onerirsiniz. Cam safir olsun istiyorum. Kadrani siyah vey beyaz olacak sekilde. Eger 2 tane alabileceksem birisini cami safir olmasa da olur tabi ki :) Kasa tipi olarak yuvarlak dusunuyorum.
Tissot V8 tarzi olabilir mesela.

Simdiden cok tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
Knight

Re: Butce:1000 Dolar, Kadran:Siyah/Beyaz, Cam:Safir Saat Onerisi

Mesaj punk » 11 May 2011, 18:11

Mekanizma otomatik olmayacaksa safir camlı 3-4 tane de saat alırsınız. Hatta belki 5.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj drk » 11 May 2011, 18:17

Bu fiyatlarda zaten safir kristal cam birçok modelde vardır. Tissot V8 demişsiniz, o halde pilli, kronograf bir saat istiyorsunuz. Yoksa otomatikte olur mu? Kronograf şart mı? Çelik bilezik, deri kayış? Biraz daha ayırıcı özellikler belirtebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 12 May 2011, 08:30

Knight TSF'ye hoşgeldin. Belirtilen bütçe için quartz veya quartz chronograph olacaksa ve sportif modeller düşünülüyorsa TAG Heuer F1 serisindeki modeller olabilir. Yazdığın Tissot V8 modeli haricinde ona yakın optikli Longines Hydroconquest serisini incelemeni öneririm, birde Oris TT3 lere bakabilirsin. Drk'un dediği gibi ancak daha detaylı kriterler ile tavsiye yapılabilir. Öneri kısmındaki diğer başlıklarada bir göz gezidirerek seçimlerini daraltabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Bütçe:1000 Dolar, Kadran:Siyah/Beyaz, Cam:Safir Saat Önerisi

Mesaj Knight » 12 May 2011, 11:49

Oncelikle onerileriniz icin cok tesekkur ederim.

Model olarak V8 yazmistim (sadece gorunus icin)... Pilli olmasin (model cok hosuma giderse pilli de olabilir), celik bilezik kayis olsun.

Guzel ve sik dursun :)
Kullanıcı avatarı
Knight

Mesaj cenk » 12 May 2011, 11:55

O zaman orislere bakabilirsiniz veya tissotlarda alternatif icinde.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Knight » 14 May 2011, 10:46

Bu basliklari da inceledim, tesekkurler.

En sonunda Amerika'dan aldirmak yerine kendim izin icin Istanbul'a geldigimde bizzat deneyerek, pazarligimi yaparak alayim dedim :)
Sirkeci-Eminonu taraflarina gitmeyi dusunuyorum. Genis urun sunan veya iyi indirim yapan tanidiginiz, onerebileceginiz yerler var mi?

Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
Knight

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners