1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
20 Nis 2011, 13:24
fsinan
Selamlar,
T044.430.21.041.00 kodlu lacivert Tissot PRS516 day-date otomatik çelik bilezikli modeli almak istiyorum. "Basit güzeldir" sözüne çok inanıyorum ve bu saati görünce güzelliğine hayran kaldım.
Ancak kafamı kurcalayan konu şu, birkaç çok tanınmış bayiini aradım ve TL olarak yaklaşık 1300TL fiyat belirtiliyor. 760 frank civarı, tabii dükkana gelirseniz özel bir indirim yaparız sözü de ekleniyor.
Online baktığım Türk satış sitelerinde zaten fiyatı 1000TL civarında. Gitsem bana verebilecekleri fiyat ne olur? Mesela bir 800TL'ye alabilir miyim, hiç sanmıyorum.
Bana tavsiye edebileceğiniz, indirimiyle meşhur bir mağaza var mıdır?
Re: Tissot PRS516 Otomatik-T044.430.21.041.00..Mağaza tavsiyesi?

Gönderilme zamanı:
20 Nis 2011, 13:38
razz
Tevfik Aydın ve/veya Özgür Saat size bu konuda yardımcı olabilir.. Ben babama Tissot V8 Chronograph'ı liste fiyatı üzerinden 28% indirimle almıştım en son.. Çok büyük bir oran gibi gözükmeyebilir belki ( Seiko indirimleri ile kıyaslandığında ) ancak yine de ben yaptığım alışverişten memnun kaldım.. ( Mağaza: Özgür Saat - Nautilus AVM )
Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
20 Nis 2011, 14:31
fsinan
Belirli mağazalar bunlar zaten, ancak dediğim gibi %30 indirim yapsa 1000TL'ye vericek, Sirkeci'ye turistik geziye falan gerek var mı?
Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
20 Nis 2011, 14:57
razz
760,00 CHF liste fiyatı üzerinden gidersek eğer; ( 760,00 x 1.70 ) x 0.7 = 905,00 TL. Bu muhtemelen tek çekim kredi kartı veya nakit ödeme için geçerli olacak fiyattır.. Sizin 800,00 TL.'ye oldukça yakın aslında.. Ayrıca her iki mağaza da kibar ve ilgili personeliyle gerçekten alma niyetinde olan müşteriyi eli boş gönderecek yerler değildir ( Konyalı Saat'ten farklı olarak.. ).
Sirkeci'ye gitmeye gerek olacağını düşünmüyorum açıkçası zira hem Özgür Saat hem de Tevfik Aydın mağaza farketmeksizin aynı oranda indirim yapıyor.. Ancak spesifik olarak devamlı alışveriş ettiğiniz bir şube ve/veya benzer bir aşinalık söz konusu ise belki o zaman bir miktar daha indirim alınabilir..
Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
20 Nis 2011, 17:34
orakay
Ben aynı saati evvelki sene almıştım. Daha önce de T-touch modelini aldığım yerden aldım. Yaklaşık 700-750 TL arası bir fiyatla satın almıştım yanlış hatırlamıyosam. Aldığım yer BMS (Birleşik Merkez Saatçilik). Sirkecide Mimar kemalettin caddesi Ersoy handa. Tissot ithalatçisiydiler. Helen öyle mi bilmiyorum. Orada satış müdürü Ahmet bey vardı. Onunla muatab olmuştum çok olumlu yaklaşımı vardı. Bu model o anda ellerinde olmadığı için beni ataşehirdeki bayileri olan Erzin saat'e yönlendirmişlerdi. Oradan da memnun kalmıştım müşteri temsilcisi bakımından. Web sayfaları var ama içinde Tissot saatlerle ilgili bilgi yok. Bir arayıp öğrenebilirsin şu anda da Tissot satıyorlar mı diye:
http://www.bmssaat.comBu arada benim genelde gördüğüm kadarıyla İsviçre saatleri CHF birimindeki fiyatın aynısı veya biraz fazlası kadar TL ye satın alınabiliyor pazarlıkla. En azından benim aldıklarında hep öyle oldu.
Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
21 Nis 2011, 10:42
fsinan
Benim amacım tek çekimle 850TL'ye falan bitirmek konuyu..Tabii mağazaya girince aklımı çelip de başka bir makineye yönlendirmezlerse

Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
22 Nis 2011, 02:20
Offside
Ben 2010 kasımda 890 Tl ye doğru yeni modellerinden bir tane çelik bilezikli aldım. (özgür saat Nautilus) pazarlık gücüm pek iyi değildir peşin parayla %20 veya 22 gibi bir indirim yaptılar . benim için makul bir fiyat olduğu için pek düşünmedim.sıkı pazarlık yapabilyorsanız sirkrciye gitmenize pek gerek yok.
Re: Tissot PRS516 Otomatik İçin Mağaza Tavsiyesi

Gönderilme zamanı:
22 Nis 2011, 12:55
punk
2010 Kasım'dan bu yana fiyatların yaklaşık 20% arttığını da hatırlatmakta fayda var tabii.