TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Beyaz Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Beyaz Saat Tavsiyesi

Mesaj barkodd » 28 Oca 2011, 17:12

merhabalar
aslında saat tavsiyesi için nerelere bakılabilir diye gezinirken bu siteyi de buldum; ama içeriği biraz karıştırınca açıkcası biraz korktum; birkaç bin dolarlık saat tavsiyelerinin vb. olduğu yerde benimki gibi bir tavsiye isteği biraz cılız kalacak olsa da özellikle kolda hoş duracak/kaba olmayacak (bileklerim ince ve 40 mm den sonrası açıkcası hem hiç yakışmıyor; hem hiç hoşuma gitmiyor); mümkünse kordonu da geniş; sadece kasa çapı değil kasa kalınlığı itibariyle de kaba durmayan kordonu "BEYAZ" bir saat arıyorum (mümkünse bezel'i de beyaz (metal olmayan) ve kordonun kasaya bağlandığı yer arada boşuk görünecek şekilde ayrık değil kasaya bitişik gibi duran modellerden olursa çok daha iyi olur); acaba böyle bir saat önerebilecek birileri var mıdır;
şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
barkodd

Re: Beyaz Saat Tavsiyesi

Mesaj herofb » 28 Oca 2011, 18:34

merhabalar,hoşgeldiniz

uygun fiyatlı beyaz saat diyince aklıma ilk olarak " ice watch " geldi ayrıca isteğinize göre biraz daha büyük dahi olsalar " tendence " 'lere de bakılabilir

Bu arada Emporia Armani'de de kesinlikle vardır.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj barkodd » 28 Oca 2011, 21:43

telekkür ederim... ice-watch'lar bayram şekeri gibi; nerdeyse hep aynı- estetikten yoksun (bana göre) tasarım; farklı renk... onlardan pek hoşlanamıyorum; tek özellikleri "farklı renk olmaları" gibi bir durum var; armani modelleri arasında beğendiklerim var gerçekten; ancak ebatları genelde büyük oluyor...

marka yerine önerebileceğiniz model var mıdır?

(şu aşağıdaki 3 model kabaca benim istediğim modele yakın sayılır; ancak ya kalite problemleri ya da ebat sorunları var:

Resim

http://www.hediyesaati.com/product_info.php/products_id/12851-NAUTICA-A17061G

Moderasyon: Sahte ürün link paylaşımları kaldırılmıştır
Kullanıcı avatarı
barkodd

Mesaj herofb » 28 Oca 2011, 23:13

ice watch'ler için estetikten yoksun demeyelim bence çok güzeller çünkü bildiğin rolex submariner :)

model detayına maalesef şimdilik inemeyeceğim biraz markaların koleksiyonları arasında dolaşmak gerekiyor ama şu sıralar arabalarda olduğu gibi saatlerde de beyaz modası var bu yüzden neredeyse tüm markalarda bulabilirsin.

Bence bütçene uygun markaları öncelikle belirleyip sonra onların koleksiyonlarını incelersen daha rahat bir sonuca ulaşırsın
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj barkodd » 01 Şub 2011, 13:20

şu aşağıdaki daniel klein neyin çakmasıdır? bir fikri olan var mı :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/daniel ... #Gorseller
Kullanıcı avatarı
barkodd

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners