Tissot prx powermatic 80 ile citizen tsuyosa arasında kaldım sizce prx için aradaki 16-17 bin tl lik farkı vermeye değermi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu durum kullanıcıya ve mevcut saatlerine göre değişir,ilk saat gibi alacak olsam ve bütçe müsaitse prx tercih ederdim,çekici renkleri ve kasa yapilari gibi sebeplerle ekstradan satın alınacaksa da tsuyosa..Orhanerg yazdı:Tissot prx powermatic 80 ile citizen tsuyosa arasında kaldım sizce prx için aradaki 16-17 bin tl lik farkı vermeye değermi
Çok hoş olmuş [emoji1591]leonardo06 yazdı:
Tsuyosa hocam [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tşk [emoji1635]eraslani yazdı:Çok hoş olmuş [emoji1591]leonardo06 yazdı:
Tsuyosa hocam [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen alırsam bilidiğim yerlden alacağım zaten sağolmonsieur yazdı:ikisi de çok güzel saat. Bütçe sorunu yoksa PRX tabii ki. Fakat bu iki saatinde replikası çok bol bulunuyor ve çok fazla takılıyor. Dün bir tane gördüm; kadranda PRX Powermatic 80 yazıyor fakat saat quartz şekilde çalışıyor, durumlar o kadar vahim yani. Ben olsam bunu da göz önünde bulundururdum.
İlk saatim değil ama entegre bilezikli ilk saatim olacak Snxs vardı onu sattım onun yerine tsuyosa alsam sıkılırmıyım nispeten benzer saatler o yüzden aradayımeraslani yazdı:Bu durum kullanıcıya ve mevcut saatlerine göre değişir,ilk saat gibi alacak olsam ve bütçe müsaitse prx tercih ederdim,çekici renkleri ve kasa yapilari gibi sebeplerle ekstradan satın alınacaksa da tsuyosa..Orhanerg yazdı:Tissot prx powermatic 80 ile citizen tsuyosa arasında kaldım sizce prx için aradaki 16-17 bin tl lik farkı vermeye değermi
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir
|