TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

5.000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj ysnkrtkn » 07 Ara 2024, 22:28

Merhaba. 26 yaşındayım, erkeğim. İlk kez saat alacağım. 5.000TL'ye kadar bir bütçe ayırmayı planlıyorum, hatta 5.000 bile yüksek geliyor açıkçası. Günlük olarak takabileceğim ancak klas da görünen bir saat almak istiyorum.

Hangi markalara bakmalıyım? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç bilmediğim bir konu olduğu için her türlü önerinize açığım.
Kullanıcı avatarı
ysnkrtkn

Re: 5.000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi?

Mesaj vysaknc » 08 Ara 2024, 03:29

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj watch35 » 08 Ara 2024, 08:44

ysnkrtkn yazdı:Merhaba. 26 yaşındayım, erkeğim. İlk kez saat alacağım. 5.000TL'ye kadar bir bütçe ayırmayı planlıyorum, hatta 5.000 bile yüksek geliyor açıkçası. Günlük olarak takabileceğim ancak klas da görünen bir saat almak istiyorum.

Hangi markalara bakmalıyım? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç bilmediğim bir konu olduğu için her türlü önerinize açığım.
Lorus un otomatik modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Çok çok uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer Homeage saatler arasından seçim yapmak isterseniz Pagani Design, Steeldive, Addiesdive, Cadisen gibi markalar arasından seçim yapılabilir. Lorus da dahil hepsinde Seiko nun otomatik mekanizmaları vardır.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
watch35

Mesaj ysnkrtkn » 08 Ara 2024, 14:31

watch35 yazdı:
ysnkrtkn yazdı:Merhaba. 26 yaşındayım, erkeğim. İlk kez saat alacağım. 5.000TL'ye kadar bir bütçe ayırmayı planlıyorum, hatta 5.000 bile yüksek geliyor açıkçası. Günlük olarak takabileceğim ancak klas da görünen bir saat almak istiyorum.

Lorus un otomatik modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Çok çok uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer Homeage saatler arasından seçim yapmak isterseniz Pagani Design, Steeldive, Addiesdive, Cadisen gibi markalar arasından seçim yapılabilir. Lorus da dahil hepsinde Seiko nun otomatik mekanizmaları vardır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Homage saat nedir hocam? Google'a bakınca tam anlamadım.
Kullanıcı avatarı
ysnkrtkn

Mesaj erydn » 08 Ara 2024, 15:02

vysaknc yazdı:https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app

+1 tabi ki beğeninize hitap ederse
Kullanıcı avatarı
erydn

Mesaj furkanbzd » 08 Ara 2024, 15:21

Casionun herhangi beğendiğiniz saatini kesinlikle öneririm. Özellikle Duro (Bill Gatesin de kullandığı bir seridir) serisini. Onun dışında da 2.el veya 0 uygun fiyatlı seiko5 denk getirebilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
furkanbzd

Mesaj ysnkrtkn » 08 Ara 2024, 17:08

vysaknc yazdı:https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app

Yanıtınız içni teşekkürler hocam. Metal kordonlular günlük kullanım için fazla klas geliyor bana.
Kullanıcı avatarı
ysnkrtkn

Mesaj watch35 » 08 Ara 2024, 18:52

ysnkrtkn yazdı:
watch35 yazdı:

Cevabınız için teşekkür ederim. Homage saat nedir hocam? Google'a bakınca tam anlamadım.
Bilindik saat firmalarının üst seviye ikonik saatlerinin, başka firmalar tarafından yüksek kalitede benzer veya aslına çok yakın şekilde üretilmiş versiyonları diyebiliriz. Bu alanda saatler üreten oldukça başarılı markalar var. San Martin, Baltany, Pagani Design, Steeldive, Addiesdive markaları bu Homeage saatlerin kaliteli üreticileridir. Bana görede oldukça başarılı saatleri var. Bunların YouTube inceleme videoları mevcut ayrıca yorumları da okuyarak bu saatler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
watch35

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 121 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners