DrAsterion yazdı:Herkese merhabalar. 15.000 tl gibi bir bütçem var. İlk otomatik saatimi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bilezik mümkünse çelik olsun.
Benim şahsi fikrim 15000 TL yi tek bir saate vermektense ikinci el temiz Citizen (1 adet) veya Pagani, Cadisen, Steeldive (2 adet) gibi kaliteli Homeage üreten markalardan toplamda 3 adet otomatik saat alınabilir. Tabiki karar sizin.DrAsterion yazdı:Herkese merhabalar. 15.000 tl gibi bir bütçem var. İlk otomatik saatimi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bilezik mümkünse çelik olsun.
watch35 yazdı:Benim şahsi fikrim 15000 TL yi tek bir saate vermektense ikinci el temiz Citizen (1 adet) veya Pagani, Cadisen, Steeldive (2 adet) gibi kaliteli Homeage üreten markalardan toplamda 3 adet otomatik saat alınabilir. Tabiki karar sizin.DrAsterion yazdı:Herkese merhabalar. 15.000 tl gibi bir bütçem var. İlk otomatik saatimi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bilezik mümkünse çelik olsun.
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sizinde dediğiniz gibi tercihler burada belirleyici rol oynuyor. Çeşitlilik açısından açıkçası kalite olarakda kötü olmayan modellerden seçilebilir. Dediğiniz gibi ülke şartlarında 15Bin gayet makul bir fiyat. Ama bu fiyat bandında da pek fazla seçeneği yok alıcının.Eterna yazdı:watch35 yazdı:Benim şahsi fikrim 15000 TL yi tek bir saate vermektense ikinci el temiz Citizen (1 adet) veya Pagani, Cadisen, Steeldive (2 adet) gibi kaliteli Homeage üreten markalardan toplamda 3 adet otomatik saat alınabilir. Tabiki karar sizin.DrAsterion yazdı:Herkese merhabalar. 15.000 tl gibi bir bütçem var. İlk otomatik saatimi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bilezik mümkünse çelik olsun.
Hocam zevkler ve renkler farklıdır. Ama ben tavsiyenize katılamıyorum.
15.000 TL verip sıfır saat almayın, kullanılmış alın yanına da 2 Çin saati alın çok doğru gelmedi.
Bu arada herkesin bütçesi ve ekonomik durumu farklıdır. Ama köklü bir markanın, sıfır ve otomatik bir saati için 15.000 TL, ülke şartlarında çok normal bir rakamdır.
Eterna yazdı:watch35 yazdı:Benim şahsi fikrim 15000 TL yi tek bir saate vermektense ikinci el temiz Citizen (1 adet) veya Pagani, Cadisen, Steeldive (2 adet) gibi kaliteli Homeage üreten markalardan toplamda 3 adet otomatik saat alınabilir. Tabiki karar sizin.DrAsterion yazdı:Herkese merhabalar. 15.000 tl gibi bir bütçem var. İlk otomatik saatimi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Bilezik mümkünse çelik olsun.
Hocam zevkler ve renkler farklıdır. Ama ben tavsiyenize katılamıyorum.
15.000 TL verip sıfır saat almayın, kullanılmış alın yanına da 2 Çin saati alın çok doğru gelmedi.
Bu arada herkesin bütçesi ve ekonomik durumu farklıdır. Ama köklü bir markanın, sıfır ve otomatik bir saati için 15.000 TL, ülke şartlarında çok normal bir rakamdır.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 136 misafir
|