20.000 TL'ye Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

20.000 TL'ye Saat Önerisi

Mesaj h4ppy » 29 Eki 2024, 01:07

Merhabalar, ilk Swiss Made saatimi almak istiyorum. Almak istediğim saati Türkiye'den almak zorundayım ve ikinci el olmasını istemiyorum. 20 bin TL bütçeniz olsaydı ne alırdınız, ben Seiko Sport 5 GMT SSK001'i istiyordum ancak forumda mekanizması ve bezeli hakkında kötü yorumlar gördüm. 23 yaşındayım, yaşıma uygun hem sade ve premium duran hem de taşıyabileceğim bir saat istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
h4ppy

Re: 20000 TL'ye Saat Önerisi

Mesaj mrtkrks » 29 Eki 2024, 07:54

h4ppy yazdı:Merhabalar, ilk Swiss Made saatimi almak istiyorum. Almak istediğim saati Türkiye'den almak zorundayım ve ikinci el olmasını istemiyorum. 20 bin TL bütçeniz olsaydı ne alırdınız, ben Seiko Sport 5 GMT SSK001'i istiyordum ancak forumda mekanizması ve bezeli hakkında kötü yorumlar gördüm. 23 yaşındayım, yaşıma uygun hem sade ve premium duran hem de taşıyabileceğim bir saat istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,

İlk saatinizin sıfır olması size sadece para kaybettirir çünkü bu hobiye başlayan hiçkimse hayatına ilk saati ile devam etmemiştir diye düşünüyorum. Forumun avantajı ise güvenilir kişilerin, ederi fiyatına çok temiz 2.el saatler satıyor olması.

Mesela Hasan (hozburun) bey’in sattığı Glycine Combat bence Seiko 5’den daha premium bir saat.

Monopusher ve Esentürk isimli kullanıcıların sattığı 40mm ve 35mm Tissot Prx’lerde iyi tercihler.

Hepsi de belirttiğiniz bütçenin altında. Kısa bir araştırma ile bu kişilerin referanslarına ulaşabilirsiniz forum üzerinden.

Tercih meselesi ama sıfır konusunda çok katı değilseniz, önerilerimi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj Heesh » 29 Eki 2024, 14:55

Sitedeki prx ker temiz ise alınabilir bu para birimine gerçekten güzel saatler

Kullanıcı avatarı
Heesh

Mesaj h4ppy » 29 Eki 2024, 22:07

Tissot PRX'ler gözüme çok sade geliyor, biraz daha tabiri caizse genç işi bir saate ihtiyacım var. Seiko 5 GMT'yi bu yüzden istiyordum. Bu minvalde saat önerileriniz var mıdır veya neden Seiko GMT alınmaz mesela, açıklayabilir misiniz
Kullanıcı avatarı
h4ppy

Mesaj Heesh » 30 Eki 2024, 00:05

Seiko alınır her zaman gmt de kullanıyor iseniz

Kullanıcı avatarı
Heesh

Re: 20.000 TL'ye Saat Önerisi

Mesaj cymbeline » 30 Eki 2024, 08:47

İşinize karışmak gibi olmasın da swiss made saat istediğinizi söylemişsiniz ama Seiko diyorsunuz. Swiss made saat isviçrede üretilen saatlerdir. Seiko japonya menşei bir marka isviçrede üretilmiyor. Mutlaka swiss olsun derseniz arkadaşların da bahsettiği gibi bu fiyatlara otomatik olarak tissot iyi bir tercih olabilir. Japon da olur derseniz, orient kamasu veya mako 3, citizen tsuyosa small second, seiko presage (SEIRPB43J), seiko 5 (SSK023K) gibi saatler aklıma geliyor tercih edebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
cymbeline

Mesaj Mehmet45 » 30 Eki 2024, 08:53

Steinhart aklima geldi bu bütçelerle, temiz 2. El.
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj kirpi » 30 Eki 2024, 09:32

İkinci el tissot seastar bulunursa alınabilir bence.
Kullanıcı avatarı
kirpi

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: schwager ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners