h4ppy yazdı:Merhabalar, ilk Swiss Made saatimi almak istiyorum. Almak istediğim saati Türkiye'den almak zorundayım ve ikinci el olmasını istemiyorum. 20 bin TL bütçeniz olsaydı ne alırdınız, ben Seiko Sport 5 GMT SSK001'i istiyordum ancak forumda mekanizması ve bezeli hakkında kötü yorumlar gördüm. 23 yaşındayım, yaşıma uygun hem sade ve premium duran hem de taşıyabileceğim bir saat istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
İlk saatinizin sıfır olması size sadece para kaybettirir çünkü bu hobiye başlayan hiçkimse hayatına ilk saati ile devam etmemiştir diye düşünüyorum. Forumun avantajı ise güvenilir kişilerin, ederi fiyatına çok temiz 2.el saatler satıyor olması.
Mesela Hasan (hozburun) bey’in sattığı Glycine Combat bence Seiko 5’den daha premium bir saat.
Monopusher ve Esentürk isimli kullanıcıların sattığı 40mm ve 35mm Tissot Prx’lerde iyi tercihler.
Hepsi de belirttiğiniz bütçenin altında. Kısa bir araştırma ile bu kişilerin referanslarına ulaşabilirsiniz forum üzerinden.
Tercih meselesi ama sıfır konusunda çok katı değilseniz, önerilerimi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi