TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Burberry Ladies Heritage Watch BU1351

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Burberry Ladies Heritage Watch BU1351

Mesaj Wwtr » 08 Ara 2010, 00:09

Resim
Merhaba arkadaşlar,malum yılbaşı yaklaştıkça hediye seçenekleri de artıyor.Ben de internette gezinirken,Türkiye fiyatına oranla çok daha makul bir fiyata sahip olan Burberry Ladies Heritage Watch BU1351 modelini buldum.Türkiye'de 900 TL civarına fiyatını gördükten sonra 180$ ve bedava kargo seçeneği ile bu saati almayı düşünüyorum.Kesin kararımı veremedim.Benim durumumda olup da eşine,annesine veya bir arkadaşına hediye etmeyi düşünenler varsa fikirlerini almak isterim.
Saat haliyle quartz,bayanlar mekanik saatleri sizin de hemfikir olacağınız şekilde pek tercih etmiyorlar.Burberry bir moda markası olduğu için hediye seçeneklerinde bir adım daha öteye gidiyor.
Saati satan kişi Malezya'dan ve bugüne kadar sadece 2 adet olumsuz yorum almış,gördüğüm kadarı ile bir tanesi yanlışlıkla verilmiş.
Linki burada: http://cgi.ebay.com/New-Authentic-Burberry-Lady-Heritage-Steel-Watch-BU1351-/110616100084?pt=Wristwatches&hash=item19c13bbcf4
Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Re: Burberry Ladies Heritage Watch BU1351

Mesaj razz » 08 Ara 2010, 00:41

Bence bayan kullanıcı için Quartz başarılı bir tercih.. Saat şık duruyor..
Kadran biraz Cartier Pasha'dan esinlenilmiş detaylar içeriyor sanki.. Bilezik ise LVMH Group öncesi Zenith Defy ve Rainbow serilerini hatırlatıyor biraz..
Genel olarak kaliteli,modern ancak modası geçince kenara atılacak derecede yenilikçi durmayan zarif bir model.. İyi bir seçim derim..

ebay alışverişi konusunda deneyimli üyelerin yorumunu almak ve forumda benzer tecrübelere ait mesajları aramak faydalı olur diye düşünüyorum..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Wwtr » 08 Ara 2010, 00:45

razz , mesajın ve değerlendirmelerin için teşekkür ederim.e-Bay'den alışveriş daha önce yaptım ancak 150€ sınırına yaklaşan bu ürünün gümrükte takılma ihtimali yüksek olabilir diye düşünüyorum.Ne de olsa fiyatı az gösterdi vb. yorumlarla bir çok ürün takılmaya başlamış.Şans artık,hatta bu şans gümrükteki memurların elinde zannedersem :)
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Frax » 08 Ara 2010, 01:05

Bu saat gümrüğe takılsa da TR fiyatının çok altında kalacak değil mi? Bence güzel bir saat fiyatı uygun gözüküyor. Burberry saatlerin kayışları-bilezikleri markanın alameti farikası olan ekose ile çok hoş oluyor :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 08 Ara 2010, 09:30

Ben de çok tuttum bu saati , şimdidden hayırlı olsun ve güle güle kullanılsın
Kullanıcı avatarı
herofb

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Archimed, Cimuanos, kordonman, watchour ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners