TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

700 TL Bütçe İçin Kadın Saati Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

700 TL Bütçe İçin Kadın Saati Tavsiyesi

Mesaj Estrella » 06 Ara 2010, 00:59

Merhaba siteye yeni üye oldum. Yeni bir saat almak istiyorum fakat saatlerle ilgili hiç bilgim yok. Nette bilgi ararken bu siteyi buldum baya bilgi var çok beğendim. Çok bütçe ayıramıyorum ama 700tl bütçe ile kaliteli ve uzun süre kullanabilecegim saat modelleri önerebilirseniz çok memnun olurum. 22 yaşındayım bayanım klasik metal kordonlu bir saat istiyorum,büyük saatleri seviyorum.moda markaların saatlerini istemiyorum yani saat konusunda marka olmuş markalardan istiyorum.
Yardımlarınınz için şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Estrella

Re: yardımcı olur musunuz? 700tl bütçe

Mesaj mrhero » 06 Ara 2010, 01:12

merhaba simge foruma hoşgeldin. Öncelikle pilli (quartz) bir saatmi yoksa mekanik bir saat mi istiyorsun ona karar verelim. Forumu biraz gezdiysen pilli ile mekanik saat arasındaki farkları anlamışsındır. Eğer yinede net bilgin yoksa kısaca söyleyebileceğim şu, pilli bir saat takmasan bile ortalama 5 yıl çalışır mekanik bir saat ise takmazsan veya kurmazsan iki günde durur. Ayrıca mekanik saati sapmadan dolayı ayda bir ayarlamanız gerekebilir. Benim önerim romantik değilseniz yani saatin içiyle pek ilgilenmiyorsanız, sizin için önemli olan güzel görüntü ve zamanı doğru göstermesiyse pilli bir saat almanız.
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj Estrella » 06 Ara 2010, 01:34

Hoşbulduk mrhero

Pilli almak daha mantıklı olacak sanırım,saatle çok ilgilenmiyorum yakın zamana kadar çok da kullandıgım bir aksesuar degildi ama bu aralar cok ilgimi cekmeye başladı, pilli ile mekanik arasındaki tek fark pilin bitince değişmesi sanırım,mekaniği ömür boyu kullanabiliyorsunuz, bu benım için önemli değil, anladığım kadarıyla mekanik saatler daha pahalı,pilli benim içim daha ideal.

Bugun saatçileri gezdim o kadar çok marka var ki hepsine de kaliteli diyorlar şaşırdım ne yapacağımı, modeli metal ve büyük olmalı ve kalitesi çok önemli kaliteli olmasını istiyorum çin malı filan olmasın

Mesela İsveç markası diyorlar fakat saatte swiss made yazmıyor,bu yazı isveç yapımı saatler için zorunlumudur?
Kullanıcı avatarı
Estrella

Mesaj Archezia » 06 Ara 2010, 04:46

Evet Swiss Made yazmalı saatte. Moda markalarından uzak durmak ve İsviçre yapımı bir marka istemekle doğru karar vermişsiniz. Bayanlar moda markalarını daha çok tercih eder gerçi ama kalite açısından işi saat yapmak olan bir firmadan almak daha iyidir tabiki. Bayan saatleri konusunda çok fazla bilgim yok ama forumda bu konuyla ilgili bir bölüm var. Orada belki beğendiğiniz bir model bulabilirsiniz. viewforum.php?f=71&start=0
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj sedir » 06 Ara 2010, 07:39

Simge0606, size önce şöyle bir yol önermek istiyorum. Önce amazon.com gibi bünyesinde çok sayıda saat bulunduran bir siteyi gezseniz. Orada saat çapı, fiyatı, kadran şekli, bilezik cinsi, makine tipi gibi özellikleri seçtikten sonra karşınıza çıkan seçenekleri değerlendirip birkaç beğeninizi burada arkadaşlarla paylaşsanız, o zaman üzerinde yorum yapılacak daha somut bir şeyler ortaya çıkacaktır.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 06 Ara 2010, 07:42

Mesela size önerdiğimi ben yapınca, 500 USD altında, otomatik. çelik bilezikli sadece 5 saat çıkarken, quartz olunca yüzlerce seçenek mevcut.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: 700 TL Bütçe İçin Kadın Saati Tavsiyesi

Mesaj Emre » 08 Ara 2010, 08:18

Hosgeldin Simge,

Tissot modellerine bi bakmani tavsiye ederim. Bayanlar icin cok guzel metal modelleri var.

Mesela soyle bi modeli vardi, butcene uygun, hem quartz, hem swiss made. Tissot da dayanikli ve kaliteli bi markadir. eBay italya'da buldum bahsettigim saati. ilan linki en altta.

Resim

Resim

Resim

Resim

http://cgi.ebay.it/OROLOGIO-TISSOT-HAPP ... 0429065885
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: 700 TL Bütçe İçin Kadın Saati Tavsiyesi

Mesaj Archezia » 08 Ara 2010, 13:07

Emre saat hakikaten çok güzelmiş. Hediye olarak almam lazım bunu (: O yüzden biraz bakındım hepsiburadada varmış bu model : http://www.hepsiburada.com/Liste/tissot-t0342091103300-kadin-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=satstt034209110330&categoryId=25008405
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners