TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Glycine Combat Automatic

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Glycine Combat Automatic

Mesaj punk » 04 Ara 2010, 23:39

Herkese merhabalar...

Glycine Combat ETA 2824-2 kalibreli spor naylon kayışlı şu saati satın aldım arkadaşlar. Çapı 44mm. Toplamda 250 dolara geliyor ve saat kutusunda, sıfır.

Sizce nasıl? Bu parayı hakediyor mu? Model olarak spor saatler arasında en beğendiğim modellerden biriydi. Rastgele ebay'de dolanırken çıktı karşıma. Glycine de piyasada namı fena olmaya, kaliteli bir marka...

Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
punk

Re: Glycine Combat Automatic

Mesaj safir » 05 Ara 2010, 00:06

hayırlı olsun punk bence çok iyi,glycine güzel modeller üretiyor sadecefiyatları çok geliyordu bana ,ama bu çok iyimiş,seiko fiyatına :) ...
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj punk » 05 Ara 2010, 00:11

Teşekkür ediyorum safir. Ben de bu modelin Quartz olanını 320 dolara görünce çok afedersin ama "oha!" demiştim. Aradan bir kaç ay geçti ve bu düştü. Günlük kullanım için oldukça uygun olabilir ama benim kayışla ilgili kaygılarım var.

Kayış özel bir kayış. Saate bağlandığı yerde -yani lug'da- biraz küçülüyor kayış ki saate tam otursun. Bu yüzden ona uygun deri kayış bulmak eziyet olacak sanırım.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj mlm » 05 Ara 2010, 00:17

Çok güzel Punk, ben beğendim, güle güle kullan, hakikaten Seiko 5 fiyatına çok güzel bir İsviçre saatin olmuş.. Mekanizmanın görülebiliyor olması saati daha da değerli kılıyor bence. Detaylı bir inceleme bekliyoruz, hayırlı olsun.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj sedir » 05 Ara 2010, 00:27

Saatin 5 dakika floresan ışıkta bekledikten sonra karanlıkta çekilmiş bir resmini de isteriz.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj punk » 05 Ara 2010, 00:30

Elbette inceleme yaparım. Geçen hafta fotoğraf makinemi kaptırdım Lizbon'da maalesef. O yüzden yeni aldığım Aristo'nun da incelemesini yapamadım ancak arkadaşımdan fotoğraf makinesini ödünç alıp her iki saatin de incelemesini yapacağım :)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Thevenin » 05 Ara 2010, 01:03

Seiko military de bakiyordun herhalde; ama guzel olmus bunu aldigin. Iyi gunlerde kullan hocam :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj punk » 05 Ara 2010, 01:06

Thevenin yazdı:Seiko military de bakiyordun herhalde; ama guzel olmus bunu aldigin. Iyi gunlerde kullan hocam :thumbup:

Yok üstad, Seiko 5 Military'im zaten var lacivert renk. Hatta geçenlerde fotoğrafını da çektim cep telefonundan direksiyon başında ancak pek başarılı olmadı :)

Bu arada her ne kadar sadece 37 mm çapı olsa da o saati de inanılmaz seviyorum gerçekten. Gerek işçiliği, gerek kalitesiyle kolumdayken sanki bir anda silah altına alınacakmışım gibi hissettiriyor :D
Kullanıcı avatarı
punk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners