TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 TL Bütçe ile Seiko mu Yoksa Başka Bir Marka mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL Bütçe ile Seiko mu Yoksa Başka Bir Marka mı?

Mesaj MMMacit » 04 Ara 2010, 01:14

Öncelikle Herkese Selamlarımı Yolluyorum ve Lafı Uzatmadan Konuya Girmek İstiyorum, 1 Ay İçinde Kendime Bi Saat Beğenip Almam Lazım Arkadaşlar Daha Doğrusu Hediye Olarak Gelicek Saat. Şu Anda Beğendiğim Bi Kaç Model Var Ama Fiyatları Bizi Aşıyor Beğendiklerimin Arasında Bana Yakın Olan Sadece Seiko Velatura Var.

Değerli Yorumlarınızı Esirgemediğiniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Bu Arada Fiyat Aralığı 1.000 - 1.500 Arası Arkadaşlar. Saatte Her Ne Kadar Kalite Önemli Olsada Benim İçin Görünüşte Önemli.
Foruma Yeni Üye Oldum Saatler Hakkında Pek Bilgim Yok.

Şu Anda Kullandığım Saat GC 47000G Modeli
Resim

Fiyata Yakın Olan Seiko
Seiko Velatura
Model No: SRH005P
Kalibre No: 5D44

Resim

GÖNLÜMDEN GEÇEN SAATLER İSE BUNLAR

Raymond Wiel
Resim

Seiko Ananta
Resim
O Kadar Işıl Işılsın ki Seni Farketmemek İmkansız, Güneş Sana Sırtını Dönse Ay Bırakmaz Yalnız. . .
Kullanıcı avatarı
MMMacit

Re: Bu Paraya Seiko mu Yoksa Başka Bi Marka mı ?

Mesaj Bond » 04 Ara 2010, 02:15

Macit TSF'ye hoşgeldin. Resmini yüklediğin 3 saat modeli içinde forumdaki konularda çok detaylı mekanizma teknik bilgisi, kullanıcı incelemesi, video inceleme ve çeşitli ek yorumlar var. Arama fonksiyonu ile bu bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsin. Seiko dışında 1.500 TL seviyesine birçok saat alınabilir elbette. Özellik olarak detayda vermemişsin, nasıl bir saat istiyorsun yada hangi faktörler önemli bilemez kimse. Görünüş önemli demişsin sadece buda kişisel beğenidir.

Saatler hakkında pek bilgim yok diye eklemişsin, forumda bir çok güzel ve yararlı konu mevcut, öncelikle biraz göz gezdir. Konulardan edindiğin bilgiler seçim yapma kararında etkili olabilir. Daha sonra farklı kriterler ve kullanım amacına yönelik detaylarla tekrar sorarsan seni yönledirecek ve tavsiyelerde buluncak üyeler çıkacaktır. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Bu Paraya Seiko mu Yoksa Başka Bi Marka mı ?

Mesaj Wwtr » 04 Ara 2010, 02:33

1500 TL, ORIS? :)

Aslında çok daha ayrıntılı bir mesaj atılabilirdi ancak forumda ORIS'i bir araştırmanızı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Re: 1500 TL Bütçe ile Seiko mu Yoksa Başka Bir Marka mı?

Mesaj MMMacit » 04 Ara 2010, 13:11

Öncelikle cevaplar icin teşekkür ederim arkadaslar bugün araştırma yapicam. Benim sizden öğrenmek istediğim aslında bu paralara su saati alabilirsin. Ornek vermek gerekirse ben galericilik yapıyorum biri bana x miktarda param var ne alım derse ben piyasadaki en sağlam özellikli arabayı tavsiye ediyorum sizdende bunun gibi bisey istedim açıkcası. Bu arada abimin kuyumcusu aracılığıyla alicam saati yani baya bı indirimli alicam ornek vermek gerekirse 2500 lük saati 1500 e alicam misal indirimli gelicek. Son olarak kullandığım ve beğendiğim saatleri koydum biraz gösterişli kaba saatleri seviyorum.
O Kadar Işıl Işılsın ki Seni Farketmemek İmkansız, Güneş Sana Sırtını Dönse Ay Bırakmaz Yalnız. . .
Kullanıcı avatarı
MMMacit

Mesaj herofb » 04 Ara 2010, 14:12

Açıkçası indirimli alabilecek olmanız sizin açınızdan çok güzel ama ben yinede ananta ve nabucco'yu bu fiyatlara alamıyacağınızı düşünüorum. Saat konusu otomobiller gibi değil maalesef çünkü çok fazla kriter var ve zevk daha da ön planda,genel olarak Wwtr'nin belirttiği gibi benim tercihimde bu aralıkta ORIS olur fakat saatin mekanizma ve özelliklere göre Tissot , Victorinox'un da parasını hak edecek modelleri mevcut
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj MMMacit » 04 Ara 2010, 15:50

Cevap İçin Teşekkür Ederim Hocam Ben Ananta ve Raymond Wiel Marka Saatleri Sadece Zevkim Bu Tarz Demek İçin Koydum Yoksa İmkanı Yok Alamam =)

Bu Saat Nasıldır ORİS te

Resim
Kullanıcı avatarı
MMMacit

Mesaj mlm » 04 Ara 2010, 16:58

MMMacit yazdı:Ö Ornek vermek gerekirse ben galericilik yapıyorum biri bana x miktarda param var ne alım derse ben piyasadaki en sağlam özellikli arabayı tavsiye ediyorum sizdende bunun gibi bisey istedim açıkcası.

MMMacit, o halde şöyle bir soru yönelteyim ve müteakiben tavsiyeni alayım, 16000 TL bütçem var, araba almayı düşünüyorum, hangi arabayı önerirsin, neden?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj MMMacit » 04 Ara 2010, 17:16

Hocam O Paraya Megane Alınabilir Astra Alınabilir Golf Alınabilir. Ben Sana Bunların Arasından Sırasıyla Sana

1- Golf 2 - Astra 3 - Megane Öneririm Bunlar Piyasada Geçerli Olan Arabalar Kalite Olarak Golf ve Astra Tabiki. Ben Her Zaman Fransız Arabalarından Uzak Dururum Kalite Olarak Diğerlerinin Altındadır. Ayrıca Piyasada Değerini Fazla Kaybetmeyen Arabalardır Bunlar. Umarım Yardımcı Olabilmişimdir Hocam.
Kullanıcı avatarı
MMMacit

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes, payday3d ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners