Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ceviks » 15 Tem 2024, 20:41
Sarı sitede 4 yıl önce alınmış ama neredeyse hiç kullanılmadığı iddia edilen bir saati almayı düşünüyorum param güvende sistemi ile.
Saatin gerçekten de en ufak çiziği yok.
Bu tarz saatlerin polisajlanmış olma olasılığı nedir? İlk defa ikinci el saat alacağım.
-

ceviks
-
danGerfuLL » 15 Tem 2024, 21:06
Mat polisaj ise anlamasi çok zor. Parlak polisaj ise önceki çizikler belli olur eğer önceki çizikler derin çizik ise. Şöyle ki derin çiziği sıfırlamak için o derinliğe kadar çeliği polisajlamanız lazım. Haliyle o kadar derine inilmeyecegi için o çizik belli olur. Mat polisajda ise o derin çiziği fark edebilmeniz için oldukça yakından incelemeniz lazım. Yüzeysel çizikler ise iki polisajda da kaybolacagi için anlayamazsınız.
Polisaja takılmayın bence bu saatlerin kasaları fabrikada üretim aşamasında zaten polisajlanıyor. Hani çeliğe o parlakligin ya da desenin verilebilmesi için mat ya da parlak polisaj atılıyor.
Kısacası saat içinize siniyorsa zaman tutmada da sorun yoksa devam.
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
siyahpena » 15 Tem 2024, 21:08
koleksiyon değeri taşıyan vintage bir saat değil ise ve iyi yapılmış ise polisajına bakmıyorum ben uzun süredir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

siyahpena
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir