TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

n11 de seiko'lar neden daha ucuz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

n11 de seiko'lar neden daha ucuz?

Mesaj ceviks » 22 Haz 2024, 13:18

Nerdeyse tüm seiko modelleri piyasaya gore %20-%40 arasi daha ucuz. Bahsettiklerim seiko 5 ler giris presage modelleri 10.000-20.000 TL bandindaki saatler.

Yorumlarin da nerdeyse tamami olumlu. Bu tarz 10 bin 20 binlik seikolarin da sahteleri yapiliyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ceviks

Re: n11 de seiko'lar neden daha ucuz?

Mesaj fasakasa » 22 Haz 2024, 17:04

Kendi ssk005imi alırken bakmıştım, resmi distribütör garantileri yok, hatta bir tanesi olduğunu söyledi aradım resmi firmayı yokmuş. Bence olabildiğince resmi garantili ürünlerden şaşmamak lazım. Seiko 5 SSK düşünüyorsanız ikinci elde ilanım var bu arada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj ceviks » 22 Haz 2024, 17:44

fasakasa yazdı:Kendi ssk005imi alırken bakmıştım, resmi distribütör garantileri yok, hatta bir tanesi olduğunu söyledi aradım resmi firmayı yokmuş. Bence olabildiğince resmi garantili ürünlerden şaşmamak lazım. Seiko 5 SSK düşünüyorsanız ikinci elde ilanım var bu arada

Resmi distibütor garantili degil fakat orjinal seiko dogru mu anladim hocam?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
ceviks

Mesaj fasakasa » 22 Haz 2024, 17:45

Orijinalliğini teyit etme şansımız yok maalesef bana göre. Sahte demiyorum elbette

Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj hknmtn » 23 Haz 2024, 02:11

Ben N11'in diğer sitelere göre daha az komisyon aldığını düşünüyorum. O yüzden daha ucuz olabilir. N11'den çok saat aldım. Bu ve benzeri sitelerde önemli olan sitenin adı değil satıcının kim olduğudur.
Sadece Seiko'lar değil hemen her ürün daha ucuz listelenir N11'de.
Bu arada N11'den yıllardır alışveriş yaparım. İadelerim de oldu illaki. Hiçbir alışverişimde sıkıntı yaşamadım. Bana göre en iyi e-ticaret sitelerinde Türkiye'de kesinlikle ilk üçe girer.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj kays » 23 Haz 2024, 11:31

n11 den ben yeni aldım, turkuaztime satıcısından Seiko SSA343J aydın saat garantisi ile geldi
Kullanıcı avatarı
kays

Mesaj danGerfuLL » 23 Haz 2024, 13:42

Satıcı firma TekSaat ise kendi garantileri geçerli ve saatleri orijinal.

Aldığım Seikolar arasında bolca TekSaat garantili olan vardı. 1 tanesinde sorun yaşadım onu da garantiye göndermek yerine kendi ustama göstermiştim. Basit bir problemdi bir iki dakikada sorunu çözüp saatin kapağını tekrar kapattı.

23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj MrJingles » 22 Tem 2024, 18:49

hknmtn yazdı:Ben N11'in diğer sitelere göre daha az komisyon aldığını düşünüyorum. O yüzden daha ucuz olabilir. N11'den çok saat aldım. Bu ve benzeri sitelerde önemli olan sitenin adı değil satıcının kim olduğudur.
Sadece Seiko'lar değil hemen her ürün daha ucuz listelenir N11'de.
Bu arada N11'den yıllardır alışveriş yaparım. İadelerim de oldu illaki. Hiçbir alışverişimde sıkıntı yaşamadım. Bana göre en iyi e-ticaret sitelerinde Türkiye'de kesinlikle ilk üçe girer.

Ben de komisyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yıllar önce n11’den alışveriş yapıyordum. Aynı satıcının n11’de daha ucuza sattığına defalarca denk geldim. Sadece saat özelinde değil birçok üründe durum aynıydı.
Gerçek bir saat enerjisini pilden ve ışıktan değil sahibinden alır.
Kullanıcı avatarı
MrJingles

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 70 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners