TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lacoste ve Tissot T-Touch Saat Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Lacoste ve Tissot T-Touch Saat Seçim Tavsiyesi

Mesaj Ahbob » 26 Eyl 2010, 21:06

Arkadaslar yeni bir saat almak istiyorum.Ozellikle aradigim kriterlerin basinda kayisi geliyor.Bundan once kullandigim saatler celik kayisli oldugu icin daha farkli birsey bakiyorum.Spor, yuvarlak bir kasa dusunuyorum.Fiyat siniri olarak eger cok cok cok hosuma giderse 2000 liraya kadar cikabilirim.Suanda aklimda http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=17876&product=Tissot-T026.420.17.281.00
var.Cok hosuma gitti cok begendim ama bu kadar para boyle bir saate verilir mi bilmiyorum. http://www.hepsiburada.com/Liste/lacoste-2000404-erkek-kol-saati/productDetails.aspx?categoryid=313497&productid=salac2000404
Bir diger begendigim model de bu.Cok hosuma gitti ama nerden baksaniz Lacoste iyi bir marka olsa da bir saat markasi degil.Kalitesinden emin olamiyorum.Suanda 18 yasindayim ve fazla da agir bir model istemiyorum.Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Re: Saat Secimi Yardim.!

Mesaj Ahbob » 27 Eyl 2010, 18:59

Arkadaslar hic onerisi olan yok mu?
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Clk » 27 Eyl 2010, 19:32

Bu aralar heyecanliyiz. Forum saati ile mesgul oldugumuzdan bazen üye arkadaslarimizda yönetici durumunda olan bizlerde bu tip mesajlari atlayabiliyoruz.

Feryadinda haklisin.

T-touch icin birak bu kadar para vermeyi ben 200 TL vermem. Teknolojisi cok yüksek olan bu saatin özelliklerini kullanmayacaksan yada kullanamayacaksan neden alirsin diye sorarim kendime... Tabii ki senin durumunu bilmiyorum. Belkide mesleki olarak saatin özelliklerine ihtiyac duyuyorsundur.

Lacoste süper optike sahip ama 3 gün sonra bir köseye atacagin bir saat olabilir. Bu kayisi ve rengi her kiyafet ile kombine edemezsin. Sonucta benim 20 tane saatim var degisikli olsun böyle birsey olsun dersen o ayri...

2000 TL'yi gözden cikarttiysan Seiko'nun siradisi olan extrem modelleri var. Mekanik saat olsun dersen Hamilton, Maurice Lacroix, Tissot Chronograph v.s. onlarca secenek var.

Bence iyi bir arastirma yapman lazim. Bu saatlere bu paralari verme derim. Sahsi görüsüm...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Ahbob » 27 Eyl 2010, 22:17

Bu saatler konusunda daha yeni oldugum icin pek bir deneyimim yok.Marka/model bilgim sinirli.Bu yuzden sizlere danismak istedim.Belki sizin de kullanip da memnun kaldiginiz bu tarz saatleriniz olabilir.Gidip bir saatcide baktigimizda adam hepsini anlata anlata bitiremiyor ama burada eksileriyle artilariyla ele aliniyor.Bende daha once bu tarz saatler kullanmis olanlarin tavsiyelerini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Frax » 27 Eyl 2010, 22:29

T touch meraklısına göre bir saat. Özellikleri için alıp kullanacak birini bulmak zor yabancı forumlarda bile pek olan bir model değil. Bu fiyata kimse sorsanız size hemen Longines - Oris vs önerir. Forumdaki danışma konularını inceleyin aşağı yukarı aynı şeyleri göreceksiniz. Belki bizim unuttuğumuz markalardan da bahsedilmiştir. Bir bakın neler çıkacak görelim birlikte sayın ahbob.
Kullanıcı avatarı
Frax

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onurkoseoglu ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners