TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroix Masterpiece

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Maurice Lacroix Masterpiece

Mesaj Eterna » 31 Ağu 2010, 09:29

Değerli Dostlar,

Ben dün akşam aşağıda linkini eklediğim saati satın aldım. Saat sanırım en geç perşembe günü bende olacak.

viewtopic.php?f=35&t=3321

Belki diyeceksiniz ki almadan önce sorman daha sağlıklı olurdu. Ama inanın kaç haftadır saat bakıyorum. Karar verme süreci benim için çok zor ve sıkıcıdır. Klasik bir saat düşünüyordum. Belki bu çok klasik değil ama benim için yeterli.

Bir tane Tag Heuer Aquaracer otomatik saatim vardı. Bir tane klasik saatim olursa uzun seneler dönüşümlü kullanırım diye düşünüyordum.

F. Constant, Eterna, Longines vs. bayağı saat baktım. Kısmet bu oldu. Eğrisi ve doğrusu ile açık yüreklilikle fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Yani zaten aldım diye olumlu olmak durumda değil.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Re: Maurice Lacroix Masterpiece

Mesaj sedir » 31 Ağu 2010, 11:02

Güle güle kullanınız. Bence çok güzel bir saat. Yalnız bu sitede verilen fiyatı ile -sanırım- gitti gidiyor'da aynı satıcının aynı saat için istediği fiyat arasında ciddi fiyat farkı vardı. Ucuz olan fiyattan almış olduğunuzu umarım.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Eterna » 31 Ağu 2010, 11:17

Sn. sedir,

Beğendiğinize çok sevindim, teşekkür ederim. Evet efendim zaten bu sitede ki fiyatı beni aşıyordu. Uygun yakalama şansım olunca aldım.

Saygılarımla,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Clk » 31 Ağu 2010, 11:17

Maurice son yillarda inanilmaz atilim yapan ve üretim kalitesini yaptigi yatirimlar ile gelistiren bir firma. Dünya genelinde yapmis oldugu dizaynlar ile cesitli ülkelerde ödüller alan firmanin bence cok güzel bir saatini almissin Eterna.

Hem casual hem de takim elbise ile gayet güzel tasinabilecek agir basli ama SIKICI olmayan bir dizayna sahip. Bu fiyat klasmaninda ki en iyi alternatiflerden birisini degerlendirmissin.

Yeni saatini iyi günlerde güle güle kullanman dilegi ile...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 31 Ağu 2010, 11:53

Bencede gayet güzel bir model Eterna, İki tarzda da gayet kaliteli ve güzel modellere sahip oldun. Renklerde zıt oldu TAG ile, o açıdan da avantaj. İyi günlerde keyifle kullanmanı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj herofb » 31 Ağu 2010, 12:12

Saatiniz gerçekten çok ama çok güzel f/p olarak zaten en üstlerde yer alıyor.Umarım güle güle iyi günlerde kullanıp detaylı bir inceleme ile de bizleri mutlu edersiniz :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Jazz » 31 Ağu 2010, 21:07

bence çok güzel ve kaliteli bir saat aldınız..güle güle kullanın..takım elbise ile çok iyi uyum sağlayacak bir model..
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj polemik » 31 Ağu 2010, 21:34

İyi günlerde kullanmanız dileği ile. :)
Kullanıcı avatarı
polemik

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners