TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

amazon uzeriden saat onerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

amazon uzeriden saat onerisi

Mesaj serkant » 17 Kas 2018, 19:48

merhabalar

yurtdisinda calismaktayim amazon.com adresinden bulundugum yere uygun kargoyla urun alabiliyorum, black friday indirimi icin saat bakicam, simdiden tavsiyede bulunabilirmisiniz mumkunse eta top grade veya cosc mekanizmali, butce max. 1000-1300usd

tesekkurler
Kullanıcı avatarı
serkant

Re: amazon uzeriden saat onerisi

Mesaj debra » 18 Kas 2018, 11:04

Omega semaster 300’ler şu an 2.9k$. Black fridayde o banda iner mi bilmiyorum ama inerse kaçırmayın derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Ankthas » 18 Kas 2018, 17:54

Bu bütçelere COSC saat bulmak epey zor. Aklıma bir tek Christopher Ward geliyor ki o bile bütçenin üstünde:

https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-trident-chronometer-600

Üst düzey ETA kullanıp affordable olan tek marka Steinhart sanırım. Ocean One serisine bakabilirsiniz. Ondan sonra Oris - Aquis, Longines - Legend Diver gibi orta seviye diverlar geliyor ama onlar da bütçenin üstünde kalıyor. Daha ufak çaplı markalardan Squale - 50 atmos, Glycine - Combat Sub ve Marathon - GSAR da bakılabilir hepsi 1k civarlarında :champ:

Bir de Ginault diye bir marka var, vintage Rolex homage'ı yapıyorlar, mekanizmaları ise kendileri amerikada değiştiriyorlar base ETA 2824'ün üstünden. Baya bir değişiklik yapıp Cronometer seviyesine getiriyorlar galba ama hiç iyi bilmiyorum bu markayı referans olamayacağım. Fakat yukarda belirttiğim markalardan birini alırsanız pişman olacağınızı düşünmüyorum :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj serkant » 18 Kas 2018, 18:03

tesekkurler omega zaten listede, digerlerini de arastiricam.

swiss urunlerde pek indirim olmuyor gecen senede nerdeyse hic indirim yoktu, yillar once orient black friday %50 indirimi yapmisti eger tekrar %50 inerse ve swiss lerde indirim olmazsa moonphase dusunuyorum
Kullanıcı avatarı
serkant

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners