Size de bazen olur mu bilmem? Benim periyodik aralıklarla karşılaştığım durum şöyle gelişir; Saat alma vaktiniz gelmiştir. Ama saatiniz olmadığı için değil. Hastalığınızın akut dönemi olduğu için. Gece gündüz saat olur aklınızda. İnternette saat satış siteleri açılır refleksle. Saatçi dükkanlarının olduğu kaldırımlar tercih edilir yürürken. Alışveriş merkezlerinde hanım ve çocuktan uzaklaşıp saatçi mağazalarına doğru kayar adımlarınız.
Evet vakti gelmiştir yeni bir saat almanın.

Sanırım benda rahatsızlığımın akut dönemindeyim bu sıralar. Ahh birde işin maddi boyutu olmasada istediğimiz her saati uygun fiyata alabilsek.
Birkaç gün önce 2. el bir Raymond Weil - Parsifal gördüm. 1000 TL istiyor sahibi. İnceleme şansım olmadı ama çok beğendiğim bir model.
Bugün de Eterna 1935 i inceledim. Sıfır mağaza ürünü. 3600 TL den 1800 TL ye indiğini söylediler. Yapabilecekleri kolaylık taksitlendirme olacakmış.
1800 TL beni aşıyor. Bir an önce alıp rahatlama durumu beni tedirgin ediyor. Çünkü kolumdaki seiko veya evdeki victorinox tan biraz daha elit bir model almak istiyorum. Yanlış bir seçim yaparsam sonra çok üzülürüm. Raymond Weil 2. el şu anda ilgimi çekiyor. Hayırlısı...
1000 TL ikinci el bir Raymond Weil mi yoksa o fiyata alınacak yüzlerce sıfır saate mi? Bu konuda düşüncelerinizi öğrenmekten mutlu olurum.
Saygılarımla,