1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

İngiltere'den Tag Heuer alınır mı?

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2018, 22:32
Oktdmrglu
Merhabalar. Ekim ayında İngiltere'ye gitmek için vizelerimizi aldık. Mayısta Amerika'ya gitmiştik ama uzun bir süre kaldığımız için masraflar artınca saate sıra gelmedi. Şimdi İngiltere'ye gitmişken bir tag heuer aquaracer almak istiyorum ama tax free ile birlikte mantıklı olup olmadığı hakkında hiçbir bilgim yok. Malum sterlinin son hali ortada. İngiltere'ye daha önceden gitmiş ve saat fiyatları hakkında az çok bilgisi olan ve nereden saat sorulabileceğini bilen birileri varsa fikrini söylerse çok sevinirim. :thumbup:

Re: İngiltere'den Tag Heuer alınır mı?

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2018, 03:21
MertYe
Ingiltere'deyken Oxford'da bulunmuştum. Oxford'a yarım saat, Londra'ya da yaklasık 1.5 saat mesafede olan bir outlet var ismi "Bicester Village" olarak geçiyor. Orada Tag Heuer'in outlet mağazası var kesin olarak aquaracer bulabilirmisiniz bilmiyorum ama Zenith ve Tag Heuer'e ait birçok model bulunuyordu liste fiyatından yaklaşık %40 civarı indirim+Tax Free imkanıda vardı. Eğer yolunuzu düşürebilirseniz belki istediğiniz gibi bişeyler bulabilirsiniz.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: İngiltere'den Tag Heuer alınır mı?

MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2018, 09:03
Oktdmrglu
MertYe yazdı:Ingiltere'deyken Oxford'da bulunmuştum. Oxford'a yarım saat, Londra'ya da yaklasık 1.5 saat mesafede olan bir outlet var ismi "Bicester Village" olarak geçiyor. Orada Tag Heuer'in outlet mağazası var kesin olarak aquaracer bulabilirmisiniz bilmiyorum ama Zenith ve Tag Heuer'e ait birçok model bulunuyordu liste fiyatından yaklaşık %40 civarı indirim+Tax Free imkanıda vardı. Eğer yolunuzu düşürebilirseniz belki istediğiniz gibi bişeyler bulabilirsiniz.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çok teşekkürler, gitmişken mutlaka bakıcam [emoji106]