TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroix Miros Diver

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Maurice Lacroix Miros Diver

Mesaj Frax » 15 May 2010, 23:55

Otomatik saat arayışlarım devam ederken karşıma uygun bir fırsat çıktı.Maurice Lacroix Miros Diver ABD satış fiyatları oldukça uygun olunca ben de sizlere danışarak fikrinizi almak istedim.Saat ortalama 600 USD civarında alıcı buluyor.Benim için tek eksik yönü çapının 40.5 mm olması yani bence büyük olması.Şansımı da denemek istiyorum ama sizce ne yapmalıyım?

Not: Şu ana kadar taktığım en büyük saat 38mm olunca doğal olarak "çap" takıntısı var :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Maurice Lacroix Miros Diver

Mesaj Bond » 16 May 2010, 00:11

$ 400-450 US seviyesinede alabilirsin bu modeli. 200m WR Automatic bir diver için çok güzel ve uygun bir saat. Modelede Submariner taklidi gibi denilemez, Kendine has bir yapısı var. Kadran içi güzel, markerlarda farklı. Siyahı ve değişik bir kahve tonu var. ML sitesinde bu model yok, zaten TR'de de satılmıyor. Eski Miros serisinden olabilir bu emin değilim. 40.5 gayet güzel çap direk alınabilir, getirtme imkanın varsa elbette.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 16 May 2010, 00:23

Benim de çok beğendiğim modellerden bir tanesi bu İsmail. Bence çap meselesini kafana takma, buluşmada bir çok 40mm ve + saatler kolunda çok iyi durdu.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 16 May 2010, 06:27

Frax, 40 mm üzerinde düsünülecek bir cap degil. Her kola yakisacak universal bir cap.

Bu model Avrupa'da da son 6 aydir cok ciddi indirimler ile satiliyor. Nedeni ni bilmiyorum ama bence acele etme ve arayislara devam et.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 16 May 2010, 10:26

Benim de dikkatimi çeken bu büyük indirim oldu.ML yeni modeller çıkarırken eskileri makyajlayınca fiyatları direk düşüyor.Ancak bunda öyle bir durum da yok.Bekleyeyim bakalım başka neler çıkıcak karşıma.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Frax » 16 May 2010, 19:09

Aynı saatin COSC lu olan modeli yaklaşık 2 kat fiyata sahip ve 999 limitli. Sellita SW200 her iki saatte de kullanılmış ancak biri COSC diğeri normal.Bunu da ekleyeyim ilgilenen diğer arkadaşların bilgisine :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 17 May 2010, 10:50

uygun bir saat fakat clk nin fiyati asagi iniyor uyarisi dikkate alinmali farkli bir diver alternatif olarak dusunmelisin sonra kiyaslanir
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Frax » 17 May 2010, 11:48

Aşağı yukarı 800 liraya mal olacak bu saat.Yani otomatik bir saat için İsviçre-Alman dolaylarında en normal fiyat.Makinesi kalitesi hakkında yorum yapabilecek düzeyde değilim ama bu bana mantıklı geliyor.Fikirlerinizi almak için de danışma bölümünde konu.Herkesin fikrini öğrenmek isterim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners