TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Jacques Lemans Öneri

Mesaj elmo » 02 May 2010, 22:17

Merhaba, yararlı bir form olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler.

takım elbise ile kullanabilecegim bir saat ararken Jacques Lemans marka saatlerin uygun fiyatlı olduklarını gördüm. özellikle altın rengi ve kahverengi deri kordonlu olan modeller oldukça şık görünüyor. Buna rağmen fiyatları ise oldukça uygun. Lemans markalı saatlerin kaliteleri nasıldır ?

yaklaşık 500 tl ye kadar bütçem var be sıfır saat almak istiyorum. bahsettigim şeklide takım elbise ile kullanabilecegim modeller hakkında öneri olanlar varsa ve beni bilgilendirirse çok memnun olurum.

tekrar emegi geçenlere teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
elmo

Re: Jacques Lemans öneri

Mesaj Frax » 02 May 2010, 22:31

Hoşgeldiniz foruma. Bahsettiğiniz saatler pilli olduğu için fiyatları normal.Eğer otomatik olacak olsa daha yüksek olurdu. Kaplama ile ilgili zamanla aşınma olabilir diye uyarmışlardı başka arkadaşları da.Konu hakkında daha bilgili olanlar yardımcı olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Jacques Lemans Öneri

Mesaj marisa » 03 May 2010, 09:25

Resim

Bu model 169 Euro mesela. Hem swiss made, hem klasik, hem kahverengi kayış hem de sarı kasa...
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj marisa » 03 May 2010, 09:30

Bu arada aynı modelin otomatik olan versiyonu da 349 Euro.
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj herofb » 03 May 2010, 09:40

gerçekten fiyatına göre çok şık modeller,kullanım tecrübesi olan ya da kalite ve ürün ömrü ile ilgili yorum yapabilecek arkadaşlarımız varsa çok iyi olur
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj marisa » 03 May 2010, 09:44

ben yorum yapmak istemiyorum açıkçası pek objektif olamayabilirim. ama bildiğim kadarıyla clk'nın bir jacques lemans'ı var. Onun dışında bu markayı satanlar da bilgi verebilir mesela ziyaliv hem satıcısı hem kullanıcısı...
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj elmo » 03 May 2010, 17:59

İlgilenen herkese çok teşekkürler.

Marisa'nın konuyla ilgili neden objektif olamayacağını anlamadım. hertürlü yoruma açığım ben. dilediginiz gibi yorumlayabilirsiniz. sonuçta ben marka konusunda bilinçsizim. Lütfen sizde yorum yapın.
Kullanıcı avatarı
elmo

Mesaj Bond » 04 May 2010, 05:53

Benim bildiğim kadarı ile Jacques Lemans'ın oldukça uzun süre önceki eski serilerinde kasa yıpranma durumu olduğundan bahsedilmişti fakat yeni modellerde pek böyle şikayet duymadım. Yeni modellerinde ve genel seride oldukça şık modelleri var, fiyat/kalite oranı olarakta gayet başarılı ürünler benim düşünceme göre. Marisa belki farklı modellerde önerebilir. Ayrıca Seiko, Citizen, Pulsar gibi birçok markada belirtilen bütçeye göre güzel quartz modellerde mevcut ama JL Swiss Made olması ile öncelikli tercih olabilir. Forumda danışma, genel ve inceleme bölümlerinde birçok saat modeli hakkında benzer şekilde sorulmuş ve açıklayıcı bilgiler var, şöyle bir göz gezdirirek okumanız farklı birçok model hakkında bilgi ve kullanıcı yorumlarını görmeniz açısından faydalı olacaktır. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners