Tudor Fastrider Chrono 42000 FM10459 Görüşleriniz



Görüşlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar
Saat Danışma Saat Forumu Saat Fırsat Saat İndirim Saat Modelleri Saat Kampanya Saat Videoları Saat Resimleri Saat Garanti Saat Fiyat Saat Mekanizmaları Saat Quartz Saat Mekanik Kadın Saatleri Saat Sohbeti Saat Merakı Antika Saat Hediye Saat
https://forum.saatforumu.com/



khef yazdı:Aklıma ilk gelen şey Victorinox'un quartz chrono modelleri oldu; sanırım rakam fontları ve amblemin yerleşimi yüzünden. Sizin halihazırdaki koleksiyonunuza bakınca, çok gerekli oldugunu düşünmüyorum.
hozburun yazdı:khef yazdı:Aklıma ilk gelen şey Victorinox'un quartz chrono modelleri oldu; sanırım rakam fontları ve amblemin yerleşimi yüzünden. Sizin halihazırdaki koleksiyonunuza bakınca, çok gerekli oldugunu düşünmüyorum.
Bu yoruma katılıyorumİlla Tudor Chrono ise :
https://www.tudorwatch.com/watches/new- ... 79350-0001
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z4u42JmS5I


abice yazdı:hozburun yazdı:khef yazdı:Aklıma ilk gelen şey Victorinox'un quartz chrono modelleri oldu; sanırım rakam fontları ve amblemin yerleşimi yüzünden. Sizin halihazırdaki koleksiyonunuza bakınca, çok gerekli oldugunu düşünmüyorum.
Bu yoruma katılıyorumİlla Tudor Chrono ise :
https://www.tudorwatch.com/watches/new- ... 79350-0001
viewtopic.p ... z4u42JmS5I
+1 can yakar




