TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bulgari Diagono Retrograde Moonphase Arıyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bulgari Diagono Retrograde Moonphase Arıyorum

Mesaj psicopanic » 22 Nis 2010, 17:15

Bu linkte görebileceğiniz saat benim cok uzun zamandır aradığım bir modeldir ve hiçbir şekilde bulamadım acaba yardım edebilecek, bulmamı sağlayabilecek biri varmı? Varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler..!

http://en.bulgari.com/productDetail.jsp?prod=DGP42BGLDMP

Resim
Kullanıcı avatarı
psicopanic

Re: Bulgari Diagono Retrograde Moonphase Arıyorum

Mesaj Bond » 22 Nis 2010, 18:48

TSF'ye hoşgeldiniz. Sorduğunuz saat 350 adet limitli üretim bir model. Öncelikle ülkemizdeki Bulgari distribütörü veya bayiileri ile bağlantıya geçerek bu modeli sordunuz mu? Stoklarda var ise size bunu getireceklerdir. 350 adet üretildiği için sıfır olarak bulma ihtimaliniz olmayabilir elbette. Fakat zaman zaman ikinci el bu tip modeller bulunabiliyor, yurtdışı ikinci el satışı yapan sitelerden takip etmeniz yada istekte bulunmanız gerekir, belki size temin edebilirler. Liste fiyatı $ 32.000 US olması lazım. Bu fiyat aralığında bir çok yüksek kaliteli marka/model saat alınabilir. Seçenekleriniz çok geniş ama özellikle beğendiyseniz araştıracaksınız veya bir agent vasıtası ile araştırtmanız gerekecektir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 22 Nis 2010, 23:57

o paraya bu saat cok yanlıs bır secım dırekt olarak soyleyebılırım.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 23 Nis 2010, 11:35

Bende bu bu paraya başka bir saat alırdım ama eminim bir başkasıda benim x ürününe verdiğim parayla y alırdı.O yüzden bence tamamen zevk işi ki zaten böyle olmasa 3-4 saat markası yeterli olurdu ya da aynı sınıf ve bütçe etrafında hepimiz aynı arabayı mı kullanıyoruz.

O yüzden tecrübeli arkadaşlarımızdan ricam ,direkt kestirip atmak yerine önerilerle ya da neden o bütçeyle başka bir saati alınması gerektiğini detaylarıyla anlatırlarsa (örnek f/p,uzun ömürlülük,prestij vb.) benim ve psicopanic gibi yeni arkadaşlarımız açısından daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Tabi 2fast4u arkadaşımızın da bence tamamen iyi niyetli olarak psicopanic'in hata yapmasını istemediği için yorum yaptığını düşünüyorum ve belki karakter olarak kısa ve öz konuşan biridir ve ya iş yoğunluğundan uzun yazamamıştır o yüzden benim yazdıklarım bir eleştiri değil sadece nacizane bir rica

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj psicopanic » 23 Nis 2010, 16:33

Orjinal olması gerekmiyor...

TSF: Forumda kullanılan Türkçeye lütfen dikkat ediniz. Sahte ürünlerle ilgili paylaşım ise yapılmamaktadır.
İlgili konu linki ektedir. :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=10&t=1615&p=12465#p12465
Kullanıcı avatarı
psicopanic

Mesaj Double0Se7en » 23 Nis 2010, 17:56

O zaman sana burada yardimci olabilecek kimsenin olacagina inanmiyorum. İsin icine benzeri birebir taklidi gibi kelimeler girince forumumuzun tavri nettir..Tabi kasttetiginiz bu saatin kopyasi ise...
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj herofb » 23 Nis 2010, 18:54

Psicopanic yazını okurken gerçekten çok zorlandım , forumun genelinde gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımız Türkçe karakterlere ve yazıların daha rahat okunabilmesi adına noktalama işaretlerine çok dikkat ediyorlar.Ben de her kurala uyabildiğimi ya da çok yalın bir dil kullandığımı iddia etmiyorum fakat en azından elimden geldiğince özen gösteriyorum , lütfen bu konuya mümkün olduğunca hepimiz dikkat edelim.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 24 Nis 2010, 11:36

yanlis secim oldugunu soylemistim. :!:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], reaye ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners