TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 10:32

Merhaba,

Foruma yeni katıldım ve Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date 'in daha önce görüşüldüğünü ve bir kaç arkadaşımızın da bu saati aldığını biliyorum fakat yine de aradan geçen sürede olabilecek değişiklikler (yeni model,kampanya,distribütör değişikli,fiyat ayarlamaları,etc.) açısından tekrar danışmak istedim.

Tahmini bütçem şu an bu saat için Bursa Pırlant'tan aldığım son fiyat olan nakit 5.500 TL civarları.İki konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

1)Bu fiyat aralığında bulunabilecek daha uzun ömürlü ve prestijli saat önerileri (hem takım elbise hem de spor giyime uygun olabilecek)
2)Bu saati daha uyguna bulabileceğim bir yol var mı?Bildiğiniz bir bayii,garanti ve sertifika veren güvenilir bir web sitesi ya da işim gereği sık yurtdışına çıktığım için daha uyguna bulabileceğim bir ülke ya da havaalanı biliyor musunuz?

Tabiki bir de bu saati alan arkadaşların kullandıkları süre içindeki izlenimlerinden faydalanmak isterim

Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Mesaj Frax » 12 Nis 2010, 11:03

Forumda bu saat en cok talep goren saat konumunda su an :) En son mrhero almisti ve 5000 lira idi yanilmiyorsam.Alan arkadaslar yardimci olacaktir.

Daha uyguna bulma imkanini sormussunuz.Kuzenim bu saati Almanya'da yasadigi icin oradan almis 2250 Euro odemis. Yani mrhero nun aldigi bedel ile arasinda pek bir fark yok cunku onun aldigi donemde burada euro 2.1 civarinda idi.Oyle aman aman bir fark yok benim bildigim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 12:09

Teşekkürler,

Haklısın,yurtdışı opsiyonu herzaman iyi olmuyor zaten ufak tefek farklar için değmez.

Sadece aldıktan sonra keşke şunu alsaydım demek istemiyorum.Daha ucuza aynı ayarda bir saati görmemek ya da ufak farklarla daha prestijli bir saati kaçırmak çok üzücü olur

Sonuç olarak aradığım hem şık bir aksesuar hem de benden sonrakilere yadigar kalacak kadar uzun ömürlü bir saat.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 12 Nis 2010, 12:37

Bu konu butce araliginiz icin detayli icerigin oldugu bir konu.Inceleyin isterseniz:

viewtopic.php?f=62&t=1742
En son Frax tarafından 12 Nis 2010, 15:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj darknight » 12 Nis 2010, 13:39

Frax1 doğru adresi vermiş.
Ben de senin gibi o fiyat aralığında bir saat arıyordum.
Seçenekler içinden Carrera Day Date'e karar verdim ve çok memnun kaldım.
Ben siyah deri kayış aldım, çelik kayış alan da oldu, kahverengisini tercih eden de :)
sanırım herkes kararından memnun.
dilerim sen de istediğin saate kavuşursun
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 13:45

Teşekkürler darknight,

Memnun olmanız içimi rahatlatıyor tabiki sadece chrono24'teki 2500 - 3000 € civarlarındaki breitling navimater fiyatları aklımı çok çeliyor fakat hiç bilmediğim ve kullanmadığım bir site.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj darknight » 12 Nis 2010, 15:20

Ben şahsen Tag Heuer'i marka olarak sevdiğim için pek tarafsız olamıyorum.
Ama saat gerçekten çok şık ve gösterişli.
Spor kıyafetle de takım elbiseyle de uyum sağlanıyor.
Ben kendi yaşıma ve konumuma yakıştırdığım ve tabi markayı sevdiğim için Carrera'yı tercih ettim.
Ama forumda okumuşsunuzdur Oris sevenler de var, Rolex'ten şaşmayanlar da.
Şu sıralar Oris'ler benim de hoşuma gitmeye başladı.
O fiyat aralığında güzel saatleri var.
Onlara da bir göz atmanızda fayda var.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 15:51

Aslında ben Oris Frank Sinatra Chronograph almaya gidiyordum hatta fiyatı da 4.000 civarlarıydı fakat bu saati görüp koluma takınca resmen heyecanlandım ve kafam allak bullak oldu çünkü nasıl Oris almaya giderken Day Date'e vurulduysam bunu alınca da keşke demek istemiyorum.Saate ayırabileceğim bütçe sınırlı olduğu içinde f/p oranı en iyisini bulmaya çalışıyorum.Sonuçta bu bir zevk işi fakat yine sadece beğendim diye o an çıkarıp alamadım.Fiyat / performans yanında fiyat / prestij de çok önemli :D Satış yöneticisi olduğum için kendimi de satmam gerekebiliyor (tabi saate gelene kadar fit misin sorusunu sormayın şu an o konuda da çalışıyoruz :D )

Peki 2.el saat hakkında ne düşünüyorsunuz geçenlerde bir arkadaşımda 20 yaşında Rolex gördüm (sanırım daytona) ve inanılmaz iyi bir kondisyondaydı yani vitrinde olsa sıfır diye satılabilir.
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners