TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Raymond Weil Freelancer İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Raymond Weil Freelancer İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj steel » 04 Nis 2010, 20:39

Sevgili arkadaslar Raymond Weil Freelancer almayi dusunuyorum, bana bu konuda ne tavsiye edersiniz?
Kullanıcı avatarı
steel

Re: raymond weil freelancer icin ne dusunuyrsunuz?

Mesaj Clk » 04 Nis 2010, 20:52

Fiyatinin yaklasik 2000 Euro civari oldugunu tahmin ediyorum. Dogru mu? Bu fiyata cok farkli alternatifler bulmak mümkün bence.

Tag Heuer, Omega, Breitling v.s. Saat cok güzel bir saat ama marka halen mekanik saat piyasasi icerisinde kabul gören bir marka degil maalesef. Neden Raymond Weil?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj steel » 04 Nis 2010, 21:00

Fiyat 1000 uero civarinda . dusunmemin iki sebebi hos gorunusu ve fiyatin uygun olmasi.
Kullanıcı avatarı
steel

Mesaj Bond » 04 Nis 2010, 21:07

Bir üyemiz freelancer serisinden almıştı daha sonra iade ederek nabucco ile değiştirmişti. Optik olarak beğenilmiş ise ve yurtdışı fiyatlarına yakın uygun bulunursa alınabilir diye düşünüyorum. Fiyat olarak yüksek seviyede ise bence diğer markalar tercih edilebilir. Aramaya Raymond Weil yazarsanız marka hakkında bazı yorumlar var üyelerden, belki faydası olabilir. Birde şunu sormak istiyorum bildiğim kadarı ile siz Hublot kullanıyorsunuz, Hublotdan sonra bu marka/modelde sizi çeken ne oldu, daha çok optik anlamda beğenmeniz ve uygun fiyat yakalamanızmı? Freelancer için orjinal fotoğraflı konu linkide altta.

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=746
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 04 Nis 2010, 21:10

Zaten soruya cevap vermişsiniz, uygun fiyat ve optik beğeni olarak. :) Bencede güzel model linkteki. Hangi modeli tam olarak düşündüğünüz? Sanırım bir kaç farklı tarzda olanı var.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj steel » 04 Nis 2010, 21:14

Kesinlile Soyledigim gibi fiyat konusunda beni cezbetti ve gunluk kullanim icin hos bir saat olucagini dusundum.Tavsiyelerinize cok onem veriyorum sizinde dusuncenizi almak istedim.
Kullanıcı avatarı
steel

Re: Raymond Weil Freelancer İçin Ne Düşünüyorsunuz?

Mesaj steel » 04 Nis 2010, 21:16

evt bir kac farkli modeli var benim dusundugum 7730-stc-20001 olan modeli celik bilezikli olani.
Kullanıcı avatarı
steel

Mesaj Clk » 04 Nis 2010, 21:19

O zaman sizin bahsettiginiz düz olan model. Chronolu degil.

Resim

size bu fiyat klasmaninda bazi saatler önerebilirim

Resim

Classima Executives

Resim

Montblanc Star

Resim

Longines Silver Arrow

Örnekler arttirilabilir tabii ki. Ancak bu markalarin tamami Raymond Weil'e oran ile daha yerlesmis ve kalitelerini her asamada ispatlamis markalar.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners