1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 03:31
mc659
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Uzun zamandır mekanik saatlere olan merakımla birlikte siteyi takip ederek kendimi ve koleksiyonumu geliştirmeye çalışmaktayım. Koleksiyonu "taç"landırmak için bir rolex almaya karar verdim sonunda :) Ancak bütçem dahilinde hangi modele yönelmem gerektiği konusunda kararsızım.
Giyim tarzım iş sebebiyle genellikle dress olmakla birlikte zaman zaman spor veya resmi spor tarzında oluyor. Dolayısıyla biraz joker bir model olması benim için daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Öncelikle saate ayırdığım bütçe 15.000-20.000 TL arasında dolayısıyla bu rolex alımı mecburen 2. el olmak zorunda. Bu bilgiler ışığında bu fiyat aralığında piyasa fiyatını da göz önünde bulundurularak hangi rolex modelini tavsiye edersiniz bana ve hangi piyasa fiyatı aralığında sizce bulabilirim bu modeli?
Şimdiden hepinize çok teşekkürlerimi sunarım.

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 11:29
Tgm
Merhaba

İstediğiniz tarzda ve bütçe aralığında (bütçenin az biraz üzerinde kalabilir) ben Batman derim. GMT Master-II 116710BLNR

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 11:54
Baran
Bütcenizi aşma niyetiniz yok isede,kutusuz sertifikasız yeni kasa submariner alabilirsiniz.Yönlendirebileceğim güvenilir esnaf var.Tabi şu an ellerinde ne var ne yok bilgim yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 13:11
onuratamer
Milgauss oneririm ben de, hem butceye uygun, hem de cok yaygin olmayan bir model.

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 13:28
Emreozcan
ben de 2. el GMT Master II oneririm. Parlatilmis orta linkleriyle ceket, takim elbise giyimine de gidiyor, kasasiyla spor giyime de gidiyor.

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 14:04
stormesut
Submariner modelini çok beğeniyorum. Tabi nereden temin edilir 2. el olarak bilgim maalesef yok :(

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 14:13
whitehawk
Tgm yazdı:Merhaba

İstediğiniz tarzda ve bütçe aralığında (bütçenin az biraz üzerinde kalabilir) ben Batman derim. GMT Master-II 116710BLNR

Katiliyorum, rolex'e hicbir zaman cok sicak bakamamis biri olarak ilgili fiyat segmentinde en begendigim model.

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Rolex Tavsiye ve Danışma

MesajGönderilme zamanı: 12 Nis 2017, 14:45
abice
Söylenilen bütçeye ve şu anki kurlara bakarak batman almak biraz hayal olur bence. Milgauss bu bütçeye alınabilir evet tavan fiyat ve biraz yukarısı submariner, 116710LN ve datejust alınabilir. Söyledğiniz tarz için de benim fikrim milgauss hariç diğer üçü hiç sırıtmaz.