Gerçekten benim için de etkileyici bir duruşu var saatin, fikirlerinize, olumlu, olumsuz, eleştirilerinize göre karar vereceğim. Esirgemeyeceğinizi biliyorum

zoc yazdı:Hiç kaçırmayın hemen alın diyebilirim.Ancak böyle bi fiyat politikası uygulayan satıcıyı da kınamak gerek diye düşünüyorum.böyle bi indirim mantıklı değil ..bu satıcı hiçmi eleman çalıştırmıyor,kira,elektirik ödemiyor, vergisini vermiyormu.
razz yazdı:zoc yazdı:Hiç kaçırmayın hemen alın diyebilirim.Ancak böyle bi fiyat politikası uygulayan satıcıyı da kınamak gerek diye düşünüyorum.böyle bi indirim mantıklı değil ..bu satıcı hiçmi eleman çalıştırmıyor,kira,elektirik ödemiyor, vergisini vermiyormu.
Sirkeci'de bulunan Aydın Saat Yetkili Satıcıları "Vanlılar" veya "Gong" mağazalarından, nakit vermeniz durumunda, etiket fiyatı üzerinden yaklaşık 35-40% indirim alabilirsiniz.
promise1907 yazdı:razz yazdı:zoc yazdı:Hiç kaçırmayın hemen alın diyebilirim.Ancak böyle bi fiyat politikası uygulayan satıcıyı da kınamak gerek diye düşünüyorum.böyle bi indirim mantıklı değil ..bu satıcı hiçmi eleman çalıştırmıyor,kira,elektirik ödemiyor, vergisini vermiyormu.
Sirkeci'de bulunan Aydın Saat Yetkili Satıcıları "Vanlılar" veya "Gong" mağazalarından, nakit vermeniz durumunda, etiket fiyatı üzerinden yaklaşık 35-40% indirim alabilirsiniz.
sizin söylediğinize göre doğru adresi bulmuşum demekki, alışverişsaati.com un sirkeci mağazasında ki arkadaşa bu fiyatı söylediğimde "ben o fiyata veremem" dedi..bir başkası ise 1300 liradan daha fazla inmedi , birisi o fiyata kar edebilirken diğeri neden veremiyor anlamadım. Üstelik sizde, söz konusu mağazanın yetkili satıcı olduğunu söylemişsiniz. üstelik bu fiyatı karta taksit seçeneği ile aldım, en son çıkarken nakit de daha birşeyler yapabileceğini de söyledi satıcı.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 148 misafir
|