1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

JLC Master Geographic

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017, 00:39
ermansire
Merhabalar. Bende bu aralar bir kaşıntı mevcut. Elimde saat diye 1 diver, bir dressy chrono, 1 vintage chrono var düzenli taktığım. Daha farklı bir komplikasyon bakıyorum. Bu saat hakkında ne düşünürsünüz? Bu fiyat skalasında başka ne tavsiye edersiniz?

http://www.jaeger-lecoultre.com/us/en/w ... 28421.html

Re: JLC Master Geographic

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017, 01:37
Thevenin
Yeni " sector dial " versiyonu da dusunulebilir.

Resim
Resim
Resim

Re: JLC Master Geographic

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017, 02:28
ivanko
JLC fiyat/performansı çok iyi duruyor. 7-8 k usd arası alınırsa hiç fena değil. Ben JLC ye Deep-Sea serisi hariç hiç ısınamadım. Benzer fiyat aralığında IWC nin yeni çıkan Ingenieur vintage chronoları , GO Panomatic Inverse veya Moon Phase leri düşünülebilir. Tamamen kişisel görüşüm olarak, (mevcut saatlerinizi göz önünde bulundurup) ben olsam maceraya girmez 2-3K farkla çelik-altın Date-Just alırdım.

Re: JLC Master Geographic

MesajGönderilme zamanı: 20 Mar 2017, 12:40
ermansire
JLC için yurt dışında selamın aleyküm aleyküm selam taxfree dahil €7500'lere indiler, Türkiye'den bir bakacağız bakalım.

Açıkçası GO Panomatic Inverse uzun zamandır aklımı kurcalıyor, yeni bir Rolex istemiyorum. IWC'nin ingenieur serisine hiç ısınamadım. 7 day mantıklı ama onu da babam istiyor alırsam çöker :lol: