Öncelikle bu saatleri kendim için danışmıyorum diyerek başlamak istiyorum. Babamın genel olarak ince ve küçük çaplı saatler sevmesinden dolayı böyle bir araştırma içerisine girdim. 36 mm DJ aslında tam aklımdaki saat idi ama yine DJ serisine ait olan ve artık üretilmeyen Turn o Graph'a denk gelince kafalar biraz karıştı açıkçası.
Kendi adıma yorumlayacak olursam Turn o Graph'ın döner bezeli babamın kullanımında hiç aktif bir rol oynamayacak yani pek bir artısı yok. Turn-o-Graph'a beni çeken birazda üretimden kalkmış olması. İlerde bulunamayacak oluşu nedense beni etkiliyor biraz. Kırmızı saniye kolunu da çok beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim. Tarih çarkı 2 saatte de beyaz ama Turn'de tarih fontları kırmızı iken normal DJ'da tek günler kırmızı çift günler siyah yazılı.(Aslında DJ'ın tarih fontları hakkında emin değilim. Fakar bazen öyle denk geliyor bazen komple siyah. Bu konuda da aydınlatılmaya ihtiyacım var sanırım.)
Sizce bu 2 seçenek arasında ne yapılmalı. Bu arada saat tek saat olarak kullanılacak muhtemelen. Dip not olarak ekleyeyim onu da

116234 DJ

116264 DJ Turn o Graph